Вкусни рецепти със свинско месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински ребърца на фурна с бира и мед
1425271

Свински ребърца на фурна с бира и мед

Продукти:

около 1 кг ребъра/гърди
1 л бира
100 г мед
около 100 мл соев сос
сол, червен и черен пипер
босилек, риган, чубрица (може и др.)
3-4 с.л. олио

Приготвяне:

Ребърцата се измиват, след което се намазват обилно с олиото, солта, червения и черния пипер. Слагат се в тава. В отделен съд в малко гореща вода се размиват 2 с.л. мед, прибавят се соевият сос и бирата. Сместа се изсипва в тавата. Всяко едно ребърце се намазва с малко мед и се поръсва с босилек, риган и чубрица, може и други подправки на вкус. Пече се на умерена фурна, като времето е според вида на фурната.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft