Вкусни рецепти със свинско месо

вход през zajenata.bg
1425306

Свинско с лук и кашкавал

Свинско с лук и кашкавал

Продукти:

1 кг шарено свинско месо (врат)
4 бр. големи глави лук
300 г кашкавал
220 г майонеза
сол, черен пипер и магданоз
1/2 ч.ч. сухо червено вино

Начин на приготвяне:

Месото се нарязва на тънки пържоли и се овкусява с подправки на вкус. Лукът се нарязва на шайби. Кашкавалът се настъргва. В тавичка, намазана с мазнина, се нареждат пържолите, които се намазват с майонеза. Отгоре се нареждат шайбите лук и пак се намазва с майонеза. Поръсват се обилно с кашкавал. Налива се в тавичката 1/2 ч.ч. вино. Пекат се 30 минути на 200 С и още 15 минути на 160 С.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft