Малката тайна на пухкавите пържени филийки - ето какво им слагам вместо прясно мляко и стават мекички и сочни:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Малката тайна на пухкавите пържени филийки - ето какво им слагам вместо прясно мляко и стават мекички и сочни:
Малката тайна на пухкавите пържени филийки - ето какво им слагам вместо прясно мляко и стават...
147164
Източник: gotvach.bg
Малката тайна на пухкавите пържени филийки - ето какво им слагам вместо прясно мляко и стават мекички и сочни:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Пържени филийки - класическата закуска, с която сме израстнали. Но днес ви предлагаме да опитате този нов вариант на пържени филийки , който ще ви очарова с вкус.

Стават невероятно пухкави и мекички, а цялата тайна е в киселото мляко. Ето рецептата за фантастични пържени филийки с кисело мляко :

Пържени филийки с кисело мляко

Продукти:

1/2 хляб

2 яйца

4 с.л. кисело мляко

4 с.л. брашно

1 к.ч. вода

щипка сода

щипка сол

олио за пържене

Приготвяне:

Нарежете хляба на филийки и после всяка филия на две половини.

Разбийте яйцата с киселото мляко, към което сме прибавили и щипката сода. Добавете и водата, като разбърквате постоянно. Най-накрая изсипете брашното и хубаво разбъркайте до получаването на гъста каша.

Потопете всяка филийка и изпържете в сгорещено олио от двете страни.

Може да отцедите готовите пържени филийки върху хартиени салфетки, за да попият излишната мазнина.

Да ви е сладко!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft