Най-вредните храни, които да избягвате - част 1

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Най-вредните храни, които да избягвате - част 1
12497
Най-вредните храни, които да избягвате - част 1

Най-вредните храни не са винаги тези, които изглеждат най-очевидни. Когато пазарувате в магазина, трябва да знаете кои всъщност са вредните храни и трябва да избягвате.

Затова вижте този спипък с най-присъстващите в менюто ви храни, които не трябва да включвате повече, ако искате да се храните здравословно.

Маргаринът

Както маргаринът, така и маслото имат достатъчно мазнина, за да не са препоръчителен избор. Проблем в маргарина е нивото на транс мазнини, които се получават, когато водород се добави към растителната мазнина. Транс мазнината прави тромбицитите в кръвта ни по-големи и намалява нивото на добрия холестерол , докато увеличава нивото на лошия.

Пържени картофи

Това супер вкусно ястие, което много хора добавят към бургера си, може да причини много здравословни проблеми. Картофите са чудесен източник на Витамин Б . Когато се пържат обаче, те стават с високо съдържание на натрий , което е опасно за здравето. Често олиото, в което се пържат картофите е много наситено с мазнини и това повишава нивото на холестерола. Една порция има до 450 калории. Ако сте им много големи почитатели, по-добре опечете картофите, отколкото да ги пържите.

Нудълс със сосове

Те са неизменна част от менюто на много студенти. Производсвеният им процес включва пържене и това прибавя ненужна мазнина, а съдържанието им на сол достига до 2400 мгр. А сосовете, с които са овкусени, съдържат мононатриев глутамат , който причинява затлъстяване и рак. Нудълсите трябва да се избягват или поне тези, овкусени предварително със сос.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft