Най-простата и евтина СТУДЕНТСКА торта - не се пече, струва стотинки, а има вкус за милиони!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Най-простата и евтина СТУДЕНТСКА торта - не се пече, струва стотинки, а има вкус за милиони!
Най-простата и евтина СТУДЕНТСКА торта - не се пече, струва стотинки, а има вкус за милиони!
82585
Най-простата и евтина СТУДЕНТСКА торта - не се пече, струва стотинки, а има вкус за милиони!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Отлична рецепта за кремообразна торта без печене , която буквално се топи на езика. В интернет рецептата е известна като Студентска торта , защото е евтина, бърза и не изисква електроуреди.

Запазете тази рецепта, защото е наистина вкусна! Ето как се прави простата и евтина студентска торта :

Проста и евтина Студентска торта

Имаме нужда от:

250 г маслени бисквити

За крема:

600 мл прясно мляко

3 яйца

180 г захар

180 г масло

70 г пшенично брашно или царевично нишесте

20 г или 4 чаени лъжички ванилова захар

Приготвяне:

1. Сложете яйцата и захарта в купа. Разбийте до гладък крем с бъркалка.

яйца и заха

2. Добавете брашно (ако нямате пшенично брашно, можете да го замените с нишесте). Разбъркайте добре, за да предотвратите образуването на бучки. Изсипете 1/3 от количеството мляко и разбъркайте енергично.

млечен крем

3. След като смесите добре, изсипете цялото мляко и поставете на огъня. Варете на среден огън, като бъркате непрекъснато, докато кремът се сгъсти.

гъст крем

4. Когато кремът се сгъсти, намалете температурата и гответе още 1-2 минути. Свалете от огъня. За да охладите крема по-бързо, поставете купата в тенджера с вода и лед.

ванилов крем

5. Сложете маслото и ваниловата захар в отделна купа. Разбъркайте за 2-3 минути с миксер, докато получите лек и пухкав крем.

маслен крем

6. Разбийте сварения крем с пасатор, преди да го смесите с разбитото масло - трябва да е мек и гладък.

Съвет: И двете съставки (масло и крем) трябва да имат еднаква температура - стайна температура. Ако това условие не е изпълнено, съществува риск кремът да се пресече!

7. След това постепенно добавете сварения крем към маслото на малки порции и разбийте на максимална скорост до гладкост.

домашен ванилов крем

8. Подредете бисквитите по дъното на формата, което предварително сте покрили с хранително фолио.

бисквити във форма

9. Разделете крема на 5 части с приблизително еднакво тегло. Сложете 5 супени лъжици крем върху бисквитите и разпределете равномерно.

бисквитена торта

10. Покрийте с втори слой бисквити и 5 супени лъжици крем. Тортата ще се състои от 5 слоя бисквити и 5 слоя крем. Последният слой е от крема.

торта с домашен крем

11. Приберете тортата в хладилник за 5-6 часа или за предпочитане за една нощ. Украсете тортата и поръсете с трохи от бисквити.

12. Извадете фолиото. Нарежете тортата на филийки.

студентска торта

Тази сурова торта е перфектната рецепта за максимален вкус с минимални усилия!

Желаем ви добър апетит!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft