Нереална вкусотия за 10 минути - вече не докосваме баница и паниран кашкавал, откакто ги правя у дома:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Нереална вкусотия за 10 минути - вече не докосваме баница и паниран кашкавал, откакто ги правя у дома:
Нереална вкусотия за 10 минути - вече не докосваме баница и паниран кашкавал, откакто ги правя у...
139219
Нереална вкусотия за 10 минути - вече не докосваме баница и паниран кашкавал, откакто ги правя у дома:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Днес ще ви научим как да си приготвите нереално вкусна закуска буквално за 10 минути. За целта ви трябват няколко арабски питки (от онези, в които увиват дюнерите), малко кашкавал, малко други сирена (желателно е да се разтопяват добре), яйце и добре загрят тиган.

Ето как се правят най-бързите банички на тиган . За омекнат питките, потопете всяка в разбито яйце. Рулцата са вкусни и много сочни, приготвят се бързо и са идеални за закуска или бърза вечеря, когато нямате нищо сготвено. Рулцата се сервират на масата веднага след приготвянето им, а може да ги комбинирате и с вкусен сос по желание.

Ето и рецептата за нереално вкусните рулца с кашкавал и сирене

Нереално вкусни рулца с кашкавал и сирене

Продукти:

1 тънка арабска питка (лаваш)

50 г сирене моцарела (меко)

100 г кашкавал

100 г сирене чедър (или друго подобно)

1 яйце

15 г пресен магданоз

2 с.л. олио

подправки на вкус

Приготвяне:

Изберете по-мек лаваш, без разкъсани места.

Сложете питката върху плота, нарежете я на 6 еднакви правоъгълника.

Настържете и трите вида сирене, смесете ги в един съд.

Измийте магданоза, подсушете, нарежете на ситно, добавете към сиренето.

Подправете сместа със сол и черен пипер и разбъркайте.

Разбийте яйцето в чиния.

В единия край на всеки правоъгълник сложете по 2 с.л. от сирнената смес. Увийте на стегнато руло. Оформете всички парчета питка по същия начин.

Потопете всяко парче в яйчената смес от всички страни.

Паралелно загрейте тигана с олио. Пуснете рулцата в загрятата мазнина и запържете от всички страни на умерен огън до златисто-кафяво.

Отцедете баничките върху салфетка, за да се освободите от излишното олио. Поднесете ги топли.

Да ви е сладко!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft