Сладки рецепти за сладките ни любими на Свети Валентин

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Палачинкови сърца Свети Валентин
301662

Палачинкови сърца Свети Валентин

5 бр. готови палачинки
200 г сирене Маскарпоне
2 с.л. ягодово сладко или конфитюр
форма сърце за изрязването

Как да ги приготвим
Разбиваме маскарпонето и сладкото с миксер до получаването на пухкава ягодова млечна смес. Слагаме една палачинка, отгоре я мажем със сладката смес, после пак палачинка и така редуваме, докато накрая завършим с маскарпоне и ягодово сладко. Хубаво притискайте всяка палачинка към предната, за да не ви се разделят пластовете при рязането. Вземате една формичка сърце за сладки и притискате върху палачинковата торта. Режат се много лесно. Пренасяте внимателно в чиния и така докато не приготвите всички сърца. По желание върху всяко сърчице може да сложите ягодка (ако нямате пресни, става и от сладко). Консумират се веднага. Ако случайно ви останат, може да си съхранявате в хладилник похлупени.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft