Сладки рецепти за сладките ни любими на Свети Валентин

вход през zajenata.bg
301592

Моето сърце за любимия

3 бр. пилешки гърди
200 г бекон
1 глава лук
100 мл сметана
2 бр. яйца
30 г масло
500 г бутер тесто
сол
черен пипер

Как да ги приготвим
В маслото се запържват нарязаното на кубчета пилешко месо и беконът. Добавя се лукът, нарязан на шайби и когато омекне се слагат разбитите яйца, като се отделя един жълтък за намазване, сметаната, сол и черен пипер. Разбърква се на слаб огън за 3-4 минути. Прибавя се ситно нарязан магданоз.
Бутер тестото се разделя на два листа, които с помощта на нож се оформят с формата на сърце. Първият лист се поставя в намазана с мазнина тава, отгоре се разпределя плънката, като се оставят 2 см свободни краища. Покрива се с втория лист, краищата се прихлупват и се притискат с помощта на вилица. Намазва се с разбития жълтък и се надупчва с вилица, за да излиза парата. Слага се в загрята на 210 С фурна и се пече около 30 минути. 

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft