10 рецепти за вкусен гювеч

вход през zajenata.bg
171980

Постен зеленчуков гювеч

10 чушки пиперки
3 патладжана
5-6 домата
6-7 скилидки чесън
2 глави лук
сол
олио
магданоз

Чушките с е изпичат и обелват, махат им се дръжките. Патладжаните се нарязват на филийки, посоляват се и леко се изпържват. В олиото, в което са се пържили патладжаните се запържва ситно нарязнияt лук, към него се прибавят настърганите домати, посоляват се. Варят се 20 минути. В глинен гювеч се редуват ред чушки, доматен сос, ред патладжани... Между редовете се слагат скилидките чесън и магданоз. Пече се във фурна до готовност.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft