10 рецепти за вкусен гювеч

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Гювеч с пилешки бутчета и прясно целе
171987

Гювеч с пилешки бутчета и прясно целе

1 средно голямa зелка
4 пилешки бутчета (цели)
2-3 моркова
1 настърган домат
1 ч.л. червен пипер
сол
100 мл мазнина
вода
100 г ориз

Зелето се нарязва на ситно и се изсипва в голямa тава. Доматът и морковите се настъргават, слагат се при зелето и се объркват добре. Добавят се солта, червения пипер и ориза. Бутчетата се измиват добре и се срязват на две. В голям гювеч се слага 1/2 от обърканото зеле, след което се подреждат бутчетата и се покрива с останалата част зеле. Може да се сложи 1 люта чушка за обогатяване на вкуса. Добавя се мазнина и 1ч.ч. вода. Ястието се похлупва и се слага да се пече в умерено загрята фурна на 200-250 градуса около 60 минути. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft