10 рецепти за вкусен гювеч

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки гювеч с патладжани и картофи
171990

Пилешки гювеч с патладжани и картофи

1 пиле
1 кг картофи
1 средно голяма тиквичка
1 патладжан
2 чушки
2 домата
1 глава чесън
2-3 глави стар лук
½ ч.ч. олио
сол
червен пипер
черен пипер
чубрица
пресен копър

Нарязва се пилето на парчета; картофите, тиквичката и патладжана на едро; чушките на ситно, а доматите обелени и рендосани. Лукът и чесънът се белят и се нарязват също на едро. Овкусяваме с подправки на вкус. Слагаме всичко в гювеч, сипваме олиото и доливаме вода, докато потънат продуктите. Печем 2 часа при 200 градуса, като фурната не трябва да е загрята предварително. След опичане се поръсва с пресен копър. 

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft