10 рецепти за вкусен гювеч

вход през zajenata.bg
171989

Телешко в глинен гювеч

1 кг. обезкостено телешко месо

400 г пресни гъби
1 глава лук
2 с. л. олио
2 с. л. масло
400 мл месен бульон ( от кубче )
120 мл бяло вино
черен пипер
сол

Измийте месото и го нарежете на малки парчета. Почистете и измийте гъбите и ги нарежете на по-едри парчета. Обелете главата лук и я нарежете на малки кубчета. Сложете всички продукти в глинен гювеч , прибавете и подправките и печете във фурна на 300 градуса за 2 часа. 

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft