10 рецепти за вкусен гювеч

вход през zajenata.bg
171988

Заешко в гювеч

1 заек
5-6 глави почистени, но цели чесън
7 - 8 глави лук
1 морков
200-300 мл. вино
400 гр домат от консерва или 6 пресни средни - нарязани на едро
10-на зърна черен пипер
дафинов лист
малко лют пипер
1 ч л. червен пипер
1 с л. мед /или захар/
сол на вкус
олио
около 300-400 мл. вода

Всичко това поставяме в глинения гювеч и печем във фурната около 2-3 часа на слаба фурна. Когато е готов, може да се добави 1 л. брашно, размито с вода по желание. 

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft