Пречистване и цялостна детоксикация на тялото от токсини със супи

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравословно хранене
Пречистване и цялостна детоксикация на тялото от токсини със супи
28066
Пречистване и цялостна детоксикация на тялото от токсини със супи

Защо да насилвате тялото си с диети, ако те са по-вредни отколкото полезнит? Съмнявате се, че някои от тях са много ефективн. За вас единственият перфектен резултат е външният резултат.

А замисляли ли сте се за вътрешните промени, някои от тях са опасни и необратими.

детоксикация на тялото

Детоксичните супи са отличен начин за пречистване на тялото от токсини, засилват имунитета и подобряват усвояването на хранителните вещества от организма. Изненадани ли сте? Пречистването няма да продължи седмици или месеци. То ще продължи само 3 дни. Всичко, което се изисква от вас лично, е да сготвите 3 различни супи . Всеки ден ще опитате ново ястие и ще третирате тялото отвътре. Ние от своя страна ще ви представим рецепти за отлични супи, които ще ви помогнат при пълната детоксикация.

Броколи супа

супа от броколи

Съставките

1 супена лъжица зехтин
1 лук
750 ml вода
1 скилидка чесън
500 грама броколи
1  рукола
сол и пипер на вкус

Подготовка

Изчистете чесъна и лука. Разделете съцветия на броколите и ги изплакнете.
Вземете тенджера с дебело дъно и изсипете зехтин вътре. Изчакайте, докато се загрее и добавете лука и чесъна към тигана. Приготвя се до появата на характерен аромат. Добавете броколи в тигана. Задушете, докато съцветието станат ярко зелени.

Добавете вода и изчакайте да заври. Сол и пипер сложете на зеленчуков бульон на вкус. Покрийте с капак и гответе супата при ниска температура за 8-10 минути.
Когато супата е готова, изсипете я в блендера или пасирайте и добавете смачканата рукола. Пасирайте добре съставките, за да се образува пюре и да сервирате на масата.

Супа с моркови и джинджифил

Супа с моркови и джинджифил

Съставките

500 г моркови
1 лук
1 супена лъжица джинджифил
700 мл пилешки бульон
100 g сметана
3 супени лъжици зехтин
сол и пипер на вкус

Подготовка

Нарежете лука. Рендосайте джинджифила
Задушете го с лука в зехтин за 5-7 минути.
Нарежете морковите на кубчета и добавете към джинджифила и лука. Напълнете всичко с бульон. Оставете сместа да заври на слаб огън за 30 минути.
Отстранете всичко от огъня, докато морковът стане мек. Използвайте пасатор, за да направите супата на пюре, след това добавете сметаната, солта и черния пипер на вкус.
Оставете да заври и гответе още 5 минути. Готовата супа може да се сервира с копър и крутони.

Супа от леща

Супа с моркови и джинджифил

Съставките

450 леща
60 г целина
10 грама чесън
500 ml картофен бульон
1 кг картофи
3 литра вода
250 ml соево мляко
200 г домати
5 грама кориандър
30 г зехтин
сол и пипер на вкус

Подготовка

Обелете картофите. Сварете ги. Запазете бульона.
Нарязвайте фино стъблата от целината и чесъна. Сварете всичко, включително и лещата в зехтин и бульона от картофи. Варете за 15 минути, докато не се приготвят наполовина.
Нарежете доматите на филийки. Добавете ги в супата и ги загрейте.
Загрейте соевото мляко до 90 ° C и го разбъркайте с приготвената супа. Сол и пипер на вкус. Готовата супа може да бъде украсена с кориандър.

Супата може да се подготви предварително, ако имате натоварен график и знаете, че можете да започнете процеса, но не го завършете. Не се колебайте. Точно сега тялото ви е готово да се отърве от токсините, натрупани през годината. Тъй като детоксикацията със супата не трае дълго, предлагайте тридневната диета на вашите роднини. Подкрепете се взаимно и ни разкажете за резултатите.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft