Рецептата за вечеря на Виктория Бекъм, която й помогна да отслабне с 15 кг и промени живота й

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Рецептата за вечеря на Виктория Бекъм, която й помогна да отслабне с 15 кг и промени живота й
138908
Рецептата за вечеря на Виктория Бекъм, която й помогна да отслабне с 15 кг и промени живота й

Не е тайна, че популярната "спайска" тежеше повече от 63 кг и с височина от 164 см минаваше за малка "поничка" навремето. Но храната промени всичко - през последните 25 години Виктория яде изключително тази вечеря, която просто промени съдбата й!

В зората на кариерата си Виктория Бекъм наричаше себе си „кифличка с две тънки опашки“, но след раждането на сина й Бруклин през 1999 г., спайската внезапно отслабна и никога не се върна до максималното си тегло от 65 кг. Всъщност нейната метаморфоза с тялото й позволи да се превърне в главната стилна икона на Великобритания, както и истински пример за много жени по света.

Виктория Бекъм вечеря

Оказва се, според интервю в петъчното шоу на TFI, че за да отслабне, мързеливата Виктория не е ходила на фитнес - тя просто силно се е ограничила в храната, оставяйки само здравословни мазнини и зеленчуци. Никакво гладуване – г-жа Бекъм цени красотата на сияещата си кожа и блясъка на косата си, затова през последните 25 години вечерята й е обмислена до най-малкия детайл.

Всеки ден в 16:30 Виктория си приготвя стек от сьомга на фурна или на пара, а към него прави зеленчукова гарнитура от спанак, броколи и всякакви други зелени зеленчуци. За да повторите вечерята на Виктория Бекъм , ви трябват само 20 минути от времето ви - опитайте!

Сьомга със спанак на фурна по рецепта на Виктория Бекъм

Продукти за 2 порции:

  • 2 бр. филе от сьомга
  • 400 гр.
пресен спанак
  • 1/2 лимон
  • 2 с.л. течен мед
  • 1 с.л. соев сос
  • 2 ч.л. дижонска горчица
  • 1 с.л. зехтин
  • Приготвяне:

    Постелете хартия за печене и върху нея сложете връзка спанак и пържолата от сьомга. Полейте я със сос от мед, соев сос, дижонска горчица и зехтин.

    сьомга със спанак

    Увийте хартията на нещо като плик и го пъхнете в предварително загрята фурна до 200 градуса за точно 20 минути.

    сьомга в пергамент

    Сервирайте сьомгата със спанак, като гарнирате рибата с нарязани билки и резенчета лимон.

    сьомга върху спанак

    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft