Селско кисело зеле с гърди-Мозък става-Слагате зелето в тавата, добавяте полуготовите гърди и...
19 Януари 2022
2795
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти:
- кисело зеле - 1 бр.
- средна свински гърди - 1 кг
- дафинов лист - 2 листенца
- черен пипер - 1 ч.л.
- млян бахар - 4 зърна
- чесън - 4 скилидки
- червен пипер - 1 с.л. равна
- олио - 1/3 ч.ч.
Нарежете киселото зеле на ситно.
Сложете го в съд за готвене. Добавете 1 ч.ч. от зелевия сок и 1 ч.ч. вода. Добавете олиото и червения пипер. Гответе до омекване на слаб огън. Междувременно, сложете нарязаните гърди в тава за печене. Изпечете ги във фурна до полуготовност. Когато зелето омекне, изсипете го в тавата при гърдите. Добавете към свинското с кисело зеле дафиновия лист, черния пипер, бахара и нарязаните скилидки чесън. Запечете ястието до кафеникав загар
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари