Така си пласирам остатъците от козунака след Великден - стават невероятни пържени филийки:
21 Април 2020
6840
Източник: gotvach.bg
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Големият проблем след Великден е какво да правим с всички омесени или купени козунаци, които не сме успели да изядем или раздадем на близките си? Днес имаме за вас чудесна идея за използване на стария козунак - пържени козуначени филийки . Перфектната закуска след празниците - ето колко лесно се правят козуначените филийки :
Пържени козуначени филийки:
Продукти:
6-7 или повече филийки стар козунак
4 яйца
50 мл прясно мляко
олио или масло
Начин на приготвяне:
Нарежете козунака на филийки.
Разбийте яйцата заедно с млякото и ванилията.
Потопете всяка филийка и я запържете до златисто от двете страни, в добре загрято олио или масло. Сервирайте със сладко, мед, захар.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари