АСТРОПРОГНОЗА на Анжела Пърл 17 до 23 август: БЛИЗНАЦИ, късметът е на вратата! ДЕВА, всичко замислено ще се сбъдне!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
АСТРОПРОГНОЗА на Анжела Пърл 17 до 23 август: БЛИЗНАЦИ, късметът е на вратата! ДЕВА, всичко замислено ще се сбъдне!
52777
АСТРОПРОГНОЗА на Анжела Пърл 17 до 23 август: БЛИЗНАЦИ, късметът е на вратата! ДЕВА, всичко замислено ще се сбъдне!

ОВЕН 

През седмицата съдбата е подготвила важни и значими събития, подаръци, които ще внесат много цветове на дъгата във вашия живот. Овен, в края на седмицата, за да избегнете усложнения, намалете натоварването и се опитайте  да бъдете спокойни и здрави.

Благоприятен ден - вторник.

Неблагоприятен ден - събота.

Телец 

Тази седмица  Телец с нетърпение ще се заеме с всякаква работа. От сряда контактите ще ви зарадват, но ще трябва да се сдържате от необмислени действия и зли думи.

Инициативата на Телец ще направи най-благоприятното впечатление на ръководството. А поверителната комуникация с роднини и приятели ще донесе радост и полезна информация за мисълта.

Благоприятен ден - сряда, събота.

Неблагоприятен ден - понеделник.

Близнаци 

Тези дни ще имате късмет по много начини и по-голямата част от планираното ще върви като часовник. Плюс това, вашият оптимизъм и добро настроение ще се окажат невероятно заразителни за вашата среда, което прави целия свят около вас много по-ярък, интересен и по-продуктивен. Накратко, ако трябва да проведете важни преговори, да се срещнете с правилните хора или да се справите с лични проблеми, тогава трябва да знаете, че времето е подходящо за всичко това, особено за родените през второто десетилетие на юни.

Благоприятен ден - вторник, петък.

Неблагоприятен ден - събота.

РАК 

Рак, седмица ще мине без усложнения. Между другото, можете да се справите с финансови въпроси. Едва в събота плановете ви ще започнат да се провалят, така че наблегнете на  простите неща. За родените в края на знака ще бъде трудно да намерят контакт дори с онези хора, които по правило винаги са готови да ви подкрепят. 

Благоприятен ден - сряда

Неблагоприятен ден - събота.

ЛЪВ 

Ще бъде полезно да проявите инициативност и сериозно да мислите за промяна. И лесно можете да повлияете на другите: ще можете да ги настроите позитивно, да развеселите и да разсеете лошото им настроение, за което хората ще ви бъдат много благодарни. 

Благоприятен ден - понеделник, петък.

Неблагоприятен ден - вторник, неделя.

ДЕВА

През седмицата можете да направите всяка дейност по-малко трудоемка, което ще ви спести както енергия, така и време, което може да се изразходва успешно за решаване на лични проблеми, грижа за близки или за укрепване на собственото ви здраве. Говорейки за здраве, в момента най-добрата почивка за вас няма да е да лежите пред телевизора, а разумна физическа активност или поне дълги разходки. Е, Дева като цяло, ще бъде в светлината на прожекторите, всичко замислено ще се сбъдне сякаш само по себе си и много срещи и познанства ще бъдат съдбовни.

Благоприятен ден - сряда, четвъртък, неделя

Лош ден - не.

ВЕЗНИ

За повечето от вас тази седмица по никакъв начин не е подходяща за никакви активни и решителни действия, тъй като както околните, така и външните обстоятелства по някаква причина доста често ще ви се противопоставят. Въздържайте се от желанието да направите нещо, за да злословите някого - въпреки че понякога ще се изкушите да отмъстите на другите за собствените си неуспехи. За септемврийските Везни ще бъде малко по-лесно, а за решаването на трудни въпроси съдбата ще подаде  ръка на някои от вас под формата на добър приятел или необичайна комбинация от обстоятелства.

Благоприятен ден - не.

Неблагоприятен ден - вторник, събота.

СКОРПИОН

Тези дни вие, игриво се справяте с всеки  проблем. За тези, които са родени през ноември, с цялото спокойствие в наши дни, те все още не могат да се справят без няколко малки неприятности. Но сега, ако не се отдадете на снизходителност, тогава можете да се отървете от някои от своите недостатъци, така че дръжте амбициите, емоциите и настроението си под контрол, за да не извършите необмислен акт.

Благоприятен ден - сряда, неделя.

Лош ден - не.

СТРЕЛЕЦ

Стрелец ще подходи към работата си отговорно и ще разреши редица актуални проблеми до петък. Но тогава суматохата ще започне да ви изтощава и в отношенията ще се появят разногласия и недоразумения. Обстоятелствата понякога ще се окажат очевидно не във ваша полза, така че опитайте се да изчислите действията си няколко стъпки напред и вътрешно да бъдете готови за всякакви изненади. Но дружелюбността, общителността и способността да се занимават с всякаква тема ще позволят на родените в края на знака бързо да намерят общ език с много хора. 

Благоприятен ден - понеделник петък.

Неблагоприятен ден - сряда, събота.

КОЗИРОГ

През първата половина на седмицата е нежелателно  Козирози да подреждат нещата или с бизнес партньори, или с близки хора: споровете могат да ви поставят в непривлекателна позиция, за което ще трябва да съжалявате по-късно. Козирозите, родени през първото десетилетие на януари ще започнат да мислят за всичките си действия предварително, а неочакваните срещи и познанства ще ви донесат полза и приятни впечатления. За родените в края на знака не са изключени  пропуски през цялата седмица. Възможна е и кризисна ситуация в семейството.

Благоприятен ден - сряда, неделя.

Неблагоприятен ден - събота.

ВОДОЛЕЙ

За тези, които са родени през януари, това е отговорна седмица и ви съветваме да я поверите с изпълнението на всичките си планове. Така че, повече активност и смелост при вземане на решения. Не предавайте значението на чуждата критика и не бързайте да обвинявате или порицавате някого. 

Благоприятен ден - петък, събота.

Неблагоприятен ден - понеделник, вторник.

РИБА 

Риби лесно и просто ще успеят в най-трудните и сложни случаи, а времето, прекарано с усърдие за работа, може да се превърне в пари. Е, в личния ви живот събитията са благоприятни за разбиране, доброта и съобразяване с интересите на другите, които властват във вашия дом. Ще можете да обясните с лекота вашите изисквания и пожелания един към друг, те ще ви разберат правилно, няма да откажат нищо и с желание ще ви посрещнат.

Благоприятен ден - неделя.

Неблагоприятен ден - сряда, четвъртък.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft