Белоснежна чистота на тоалетната чиния без много усилия и без скъпи препарати, а с каквото разполагате у дома

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Белоснежна чистота на тоалетната чиния без много усилия и без скъпи препарати, а с каквото разполагате у дома
157022
Белоснежна чистота на тоалетната чиния без много усилия и без скъпи препарати, а с каквото разполагате у дома

Всяка добра домакиня се грижи, че апартаментът винаги е чист и удобен. И повечето проблеми в това отношение възникват с тоалетната и банята, защото там трябва постоянно да поддържате чистотата.

Олга Папсуева, като опитна домакиня, е добре запозната с това и освен това има няколко ефективни начина да се справи с всяко замърсяване.

И днес ще ви покажем как да почистите тоалетната с помощта на домашни средства.

Как да почистим тоалетната най-добре

 

Някой ще каже, защо да измисляме топлата вода, ако вече са измислени почистващи препарати. Да, има такива средства и те дори са много ефективни, но, първо, това е химия, контактът с която едва ли е полезен за хората.

Да, и защо да купувате почистващ продукт, ако поне го имате под ръка? Олга Папсуева смята, че няма такава нужда и предлага да се използват импровизирани средства за почистване на тоалетната . Всичко, от което се нуждаете, са 2 опаковки лимонена киселина, топла вода, сода за хляб и четка или кърпа.

Вземете лимонена киселина и я разредете в малко топла вода. Изсипете течност в бутилка със спрей и разклатете добре. Сега го напръскайте по повърхността на тоалетната, като обърнете особено внимание на най-замърсените зони. Оставете за 10-15 минути.

Сега сложете ръкавиците и преминете върху повърхността с четка или гъба, като премахнете цялата мръсотия. За да направи тоалетната снежнобяла и да фиксира резултата от почистване, Олга препоръчва добавяне на сода за хляб. Изсипете директно в тоалетната, содата се активира и започва да се пени. Обработете цялата тази повърхност с тази пяна.


Сега изцедете тоалетната няколко пъти и след това избършете останалата повърхност с влажна, чиста гъба. Сега тоалетната свети чиста! Този цялостен инструмент ще ви помогне да се отървете от всякакво замърсяване, дори старо.

Папсуева също изпробва метода за почистване на тоалетната с оцет. За едновременно почистване на резервоара и тоалетната има още едно лекарство. Необходимо е да излеете половин бутилка обикновен трапезен оцет в тоалетната чиния и да оставите няколко часа. След това отмийте няколко пъти. Така можете да се отървете от мръсотията вътре в резервоара.

Вижте колко е лесно.
Инструментите са много прости и освен това няма суетене с тях. Вече сме тествали този метод, той наистина работи. Какво мислите?

Дай твоята оценка:
3 от 36 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft