Диетата на индианците- отслабнете драстично с картофки само за 7 дни

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Диетата на индианците- отслабнете драстично с картофки само за 7 дни
19330
Източник: lechìtel.net
Диетата на индианците- отслабнете драстично с картофки само за 7 дни

Южно­американските индианци се хранили преди всичко с картофи и били слаби и здрави. Изключването на картофите от повечето познати диети си има своето обяснение.

Те имат високото съдържание на въглехидрати в тях, което в комбинация с мазнини или протеини не дава много успешен край на отслабването. Но сами по себе си картофите са ужасно полезен зеленчук, тъй като съдържат много витамини, калий, фосфор, желязо и манган и са отлично средство за здраво сърце и нормално кръвно налягане.

Зеленчукът има също достатъчно голямо количество витамин С, В, антиоксиданти, никотинова и фолиева киселини. Ако ядете само картофи, без да ги смесвате с какъвто и да е друг хранителен продукт, те се превръщат в средство за бързо, лесно и ефективно отслабване. Едва съчетанието между мазнина и въглехидрат може да спомогне за напълняването. Най-вече когато става въпрос за пържени картофи. Но варените и печените картофи без мазнини са адски полезни и с тях се отслабва бързо, лесно и безпроблемно, тъй като те много засищат. Почти такова е било и менюто на древните южно­ американски племена, които са се хранели предимно с кореноплодни и дивеч, а са били много стройни 

 

Ако решите да минете само на картофи, поне няма да изпитвате непрекъснат глад, пък и прочистите перфектно и чревния си тракт. За диетата са ви необходими килограм и половина картофи, приготвени на пара, сварени или печени, като във всеки един от трите варианта кората не се бели.

Картофите се разделят на толкова части, колко пъти възнамерявате да се храните през деня. Най- ­добре е да се яде 6 пъти през деня. Приготвените картофи се ядат веднага след приготвянето, докато са още топли. Затова е най- ­добре да си готвите всяка порция отделно, като бихте могли един път да ги направите варени, другият път – печени. Това е менюто ви за цели три дни.

По принцип не е много полезно да се използва сол и мазнина, но се допуска понякога, като най­ добре това да е хималайска сол и зехтин и то в минимални количества. Можете да ползвата в неограничено количество всички останали подправки и билки – розмарин, магданоз, лимон, оцет. През цялото време не забравяйте да пиете много вода – на ден поне 2­2,5 литра, но го правете преди ядене или около два часа след ядене. Ако останете на картофената диета 3 дни, ще отслабнете 3 килограма. Ако решите да я направите за седмица – с 5 килограма.

Успех

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft