Емануела натири Елвиса след изпълненията му с палавата Денислава в "Игрите":

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Емануела натири Елвиса след изпълненията му с палавата Денислава в "Игрите":
58873
Източник: kliuki.net
Снимков материал: pixabay.com
Емануела натири Елвиса след изпълненията му с палавата Денислава в "Игрите":

Истинска сапунка - така можем да опишем най-лесно отношенията между Емануела и възлюбения й Мартин-Елвиса, който в момента се изявява като един от най-силните на арената в "Игри на волята". Любовта им е съвкупност от крайности, а последното им “приключване” май отново има жена в основата си.

Денислава от “Игри на волята” била небеизвестна тръпка на Мартин и когато изпълнителката разбрала за креватните им изпълнения, окончателно го разкарала. Така привидното стопляне на вечната тръпка помежду им засега приключва.

На всичкото отгоре чалгаджийката била толкова бясна, че искала да разтръби навсякъде какво се е случило в “Игрите”. От продукцията обаче деликатно я помолили да запази станалото в тайна, за да не навреди на имиджа им, и тя си замълчала.

Знойната Денислава, от друга страна, порядъчно си поиграла с мъжете в състезанието. Сред завоеванията ѝ попаднали тримата най-атрактивни участници – Мартин Николов Елвиса, Рълев и Мастагарков.

Денислава Игри на волята похождения

Колаж: Kliuki.net

Най-напред блондинката хвърлила око на манекена от Пловдив. Когато му се наситила, се прехвърлила на старата тръпка на Емануела. Щом приключили, дошъл ред и на Рълев. Палавите ѝ изпълнения не останали в тайна за хората от екипа. Именно от вътрешен човек идвала и тази доста пикантна информация за сексуалния ѝ живот вътре. Така тримата замесени май се оказват не само конкуренти в състезанието, но и далеч по-лично обвързани един с друг.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft