Енергията на финансовия късмет: какви портфейли привличат пари, знаци

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Енергията на финансовия късмет: какви портфейли привличат пари, знаци
2918
Енергията на финансовия късмет: какви портфейли привличат пари, знаци

Има много суеверия, свързани с портфейлите. Често се казва, че не трябва да купувате този аксесоар сами, тъй като това може да предвещава финансов крах. Разберете кои портфейли привличат пари, както и други знаци, които са свързани с тях.

Как да се държим с пари и портфейл

В никакъв случай портфейлът не трябва да е без пари, винаги оставяйте в него поне една монета.
Банкнотите се подреждат в портфейла във възходяща деноминация: първо малки, след това големи, като лицевата им страна винаги трябва да е насочена към вас.
В портфейла трябва да държите "монета-талисман". Тя ще донесе късмет във финансите.
Невъзможно е в портфейла дълго време да е имало пари от печалби, намерени или спечелени нечестно. Първо трябва да се изразходват.
С парите трябва да се работи внимателно и преди да бъдат поставени в портфейла, те трябва да бъдат изправени.
Изчистете портфейла си от боклука. Парите няма да отидат там, където има хаос и струпване на хора. Отървете се от ненужните визитни картички, разписки и купони и по този начин освободете паричен поток.
Когато става въпрос за фотографиране на любими хора, фън шуй ясно показва, че това е добра идея. Но нека избягваме изображения на роднини или приятели - това прекъсва паричната енергия и може да повлияе негативно на тяхното и вашето финансово състояние.

Какви портфейли привличат пари

Може да изглежда смешно, но не само цветът, но и формата и видът на портфейла могат да повлияят на финансовото ни състояние. Ето защо е важно да разберете какво трябва да бъде, за да привлечете безкраен поток от пари.

Атрактивен и солиден

Аксесоарът трябва да изглежда привлекателен и солиден и да е изработен от качествени материали. Те вече са лесни за намиране дори на ниска цена. Основното е, че ви подхожда енергийно.

Удобен и просторен

Финансите се „чувстват“ добре в удобен и просторен портфейл. В същото време в него трябва да се поставят банкноти от всякаква деноминация, дори и най-големите. Най-добрата форма е продълговата, за да не се налага да прегъвате банкнотите. Портфейлът трябва лесно да побира всичките ви карти, пари и монети. Ако не се поберат, значи не ги чакате, така че няма да дойдат.

Изработен от естествен материал

За предпочитане е портфейлът да е от естествени материи, кожа или велур. Тези материали пропускат паричната енергия много добре. Ако изберете аксесоар от изкуствен материал, това ще блокира финансовия поток и парите няма да дойдат при вас в пълен размер.

Подходящ цвят на портфейла

Има много предубеждения относно богатството и привличането на пари. Най-популярните суеверия включват цвета на портфейла, който може да привлече или отблъсне парите.

Един от основните принципи на Фън Шуй е концепцията за петте елемента. Тези елементи са:

Огън, който съответства на червения цвят;
Вода, съответстваща на синьо и черно;
Дървото е зелено;
Земя - кафява;
Метал - цветове злато, сребро и жълто.

Предпочитание трябва да се даде на цвета на елементите Земя, Огън и Метал, в противен случай парите ще текат като вода.

Бележки за пари

По традиция в джоба на портмонето се поставят три китайски монети, вързани с червен конец. По-добре е да не купувате готов комплект в магазина, а да го направите сами, докато казвате на парите колко много го обичате.
Освен това банкнота от 1 долар ще помогне за привличането на безкраен поток от пари. В същото време трябва да се съхранява в портфейла без размяна.
Според руските традиции трябва да поставите малко парче сух хрян в портфейла си. Той събира парична енергия в големи количества и има положителен ефект върху финансовото състояние на собственика на портфейла.

Кой портфейл не може да се използва

Трябва незабавно да се отървете от портфейла, ако е загубил представителния си вид: върху него са се появили драскотини, дупки или други повреди. Парите не бързат там, откъдето идва енергията на бедността.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft