Знаците на зодиака, между които съществува СИЛНА кармична връзка:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Знаците на зодиака, между които съществува СИЛНА кармична връзка:
10622
Знаците на зодиака, между които съществува СИЛНА кармична връзка:

Много любители на астрологията често са се замисляли как точно тяхната зодия е свързана с други представители на зодиака. Има дори специални таблици за съвместимост на хороскопи, които са много популярни. Но има и други значими връзки между знаците на зодиака , например кармичното влияние .

кармична връзка между зодиите

Връзки между знаците на зодиака

Всички зодии непрекъснато си взаимодействат, като взаимно влияят върху съдбата. Но все пак има по-значима връзка между представители на определени знаци. Най-честият пример за сходство е разделянето на зодиака според стихиите.

Тази връзка разделя всички зодии на 4 групи:

1. Огнен елемент (Лъв, Стрелец, Овен). Огнените хора са отлични лидери. Те не се поддават добре на чуждото влияние.

2.

Водната стихия (Скорпион, Рак, Риби). Хората от „водата“ са ярък пример за превъзходството на духа над тялото. Те са много чувствителни и склонни към емоционален стрес и силен дистрес.

3. Въздушната стихия (Везни, Близнаци, Водолей). „Въздушните“ хора много обичат себе си, така че понякога са доста егоистични. Те са много умни и имат силен чар.

4. Земя (Козирог, Дева, Телец). „Земните“ хора имат материално мислене. Стоят здраво на краката си и са много практични. Освен това те имат абсолютно невероятна интуиция!

Карма на различни знаци на зодиака

карма зодии

Индусите наричат ​​кармата съдбата на всеки човек, която се основава на неговите действия и дела. Според тях има 4 типа карма, които са характерни за елементите:

1. Обичайна карма (Земните знаци). Такава карма се състои от действия, които душата извършва постоянно. Дори в следващия живот Телецът, Козирозите и Девата ще стъпят на един и същ рейк, ще се срещнат със същите грешки и препятствия.

2. Последната карма (Въздушните знаци). Тази карма се определя от действия, извършени непосредствено преди смъртта. Водолей, Близнаци и Везни са наистина повече от другите знаци склонни към силни постъпки в отчаяни ситуации. Те могат да загубят контрол над себе си в необичайни ситуации или, обратно, да направят това, на което другите хора не са способни. Като награда за това представители на стихията на Въздуха ще могат да изживеят следващия си живот по съвсем различен начин.

3. Значителна карма (Огнените знаци). Съдбата на Овен, Лъв и Стрелец се определя от специални действия в разгара на живота им. Представителите на елемента Огън през целия си живот извършват действия, които са много силно отразени в света около тях.

4. Остатъчна карма (Водните знаци). Скорпионите, Раците и Рибите са склонни да приемат съдбата си, така че след смъртта просто спокойно се прехвърлят в друго тяло. Остатъчната карма означава, че действията на представителите на елемента Вода рядко засягат тяхното прераждане.

Кармична връзка на различни знаци на зодиака по стихии

кармична връзка зодии

Как знаците на зодиака, принадлежащи към различни елементи и съответно към различни карма, са свързани помежду си?

Хората с обичайна карма (Земя) влияят най-вече на жизнения път на знаците на остатъчната карма (Вода), тъй като представителите на последната не са склонни да извършват съдбоносни дела, докато знаците на обичайната карма са склонни да ги осъществяват дори в свой ущърб. Но самата обичайна карма е благоприятно повлияна от хората от последната карма (Въздух).

Представители на Последната карма (Въздух) сами решават съдбата си. Но за тях е по-лесно да преминат през живота си с хора с Остатъчна (Водна) или Обичайна (Земна) карма. Остатъчната карма е особено благоприятна в това отношение.

Знаците на Остатъчна Карма (Вода) имат тясна кармична връзка с Обичайната (Земята). Без да променя живота ви, Остатъчната карма е в състояние да подтикне представителите на Последната карма (Въздух) към правилното решение за живота.

Ролята на представителите на Значимата карма (Огън) в живота на всеки знак от зодиака винаги се оказва по-значима. Значимата карма е твърде силна, за да бъде драстично повлияна, следователно само двама представители на тази кармична група могат да помогнат за взаимно личностно израстване.

Знаейки към коя кармична група принадлежи този или онзи човек, можете да предвидите каква връзка ще имате с него. Лично при мен всичко съвпадна, но как стоят нещата при вас?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft