Кажи ми как държиш мобилния и ще ти кажа коя е най-характерната ти черта - 99% вярно е:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Кажи ми как държиш мобилния и ще ти кажа коя е най-характерната ти черта - 99% вярно е:
46408
Кажи ми как държиш мобилния и ще ти кажа коя е най-характерната ти черта - 99% вярно е:

Съвременният човек просто не може да си представи ежедневието си без мобилен телефон в ръка. Замисляли ли сте се, обаче, че начинът, по който държим любимото устройство, казва много за нас самите? Този простичък тест показва 4-те най-разпространени начина на захват на мобилния телефон , които разкриват каква личност сме в действителност.

Просто погледнете картинката и изберете метода, който най-често използвате.

После вижте какво говори той за вас:

как държим мобилния

1. Държите телефона с една ръка и пишете текста с палеца на същата.

как държиш мобилния

Вие сте организиран и дисциплиниран човек. Вие много добре знаете какво е добро за вас и какво може да е лошо. В диалог говорите повече, отколкото слушате. По природа Вие сте добър човек, който не може да навреди на никого.

Вие сте умен и изтънчен, чувствате коя любов е реална и коя - преструвка. В една връзка не искате да поемате рискове и не бързате да се ангажирате. За да можете да се отворите към даден човек, той трябва да спечели Вашето доверие, но докато това не се случи, ще бъдете дистанцирани и малко студени.

2. Ако държите телефона с две ръце и пишете текста с палеца на едната.

захват на мобилния

Обичате грижата и вниманието, търсите защита от близките си. Трудно е да говорите за чувствата си и да ги показвате, така че партньорът Ви понякога чувства липса на любов от Ваша страна.

Вашата интуиция е добре развита. Освен това, Вие сте чувствителни към емоциите и чувствата на другите, перфектно разпознавате лъжата, така че е почти невъзможно да Ви заблудят.

Във връзките понякога избързвате и това води до факта, че можете да бъдете близо до човек, който не заслужава Вашето внимание.

3. Държите телефона с две ръце и въвеждате текста с палците и на двете си ръце.

писане на СМС

Вие сте склонни към прекомерен страх и притеснения. До Вас трябва да има надежден партньор, който ще Ви разбере и подкрепи, а след това ще станете много по-уверени в себе си.

Вие сте гъвкав човек, лесно можете да намерите общ език с хората и да се присъедините към екипа. Знаете как да се адаптирате към ситуацията и да се настроите в желания режим. По време на партита можете да се забавлявате, а когато обсъждате сериозни въпроси, напълно се потапяте в този въпрос.

4. Държите телефона в едната ръка и въвеждате текста с показалеца на другата ръка.

как държиш мобилния

Вие сте спокоен и балансиран човек. Готови сте да се пожертвате, за да помогнете на другите. Лесно и бързо прощавате на любимите си хора грешките им.

Поведението Ви е спонтанно, обичате приключенията, но понякога предпочитате да сте сами със себе си, за да си почивате и да набирате сила.

В една връзка Вие сте много срамежливи, страх Ви е да предприемете първатае стъпка. Някои могат да смятат това за липса на интерес от Ваша страна. Но когато Ви опознаят по-отблизо, те осъзнават колко необикновен и интересен човек сте.

Съгласни ли сте с описанието на Вашата личност?

Дай твоята оценка:
4 от 75 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft