Как да отслабнем в корема бързо и без упражнения

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Как да отслабнем в корема бързо и без упражнения
106415
Как да отслабнем в корема бързо и без упражнения

 

 

Много е възможно да отслабнете в корема без упражнения (въпреки че все пак е хубаво за вас), и не се налага да следвате стриктна диета. Това е специален режим на хранене, който подобрява работата на храносмилателната система и принуждава организма ви да гори много мазнини бързо.

Храните, които ядете по време на този процес (2 седмици), са същите храни, на които се наслаждавате, с изключение на бързите закуски. Като следвате указанията по-долу, ще накарате тялото си да изгори коремните мазнини и ще отслабнете бързо.

Първо, трябва да се яде по едно и също време всеки ден. Това трябва да продължи най-малко 2 седмици, в които тялото да използва за храносмилане храни в определени часове. Тялото ни е невероятно в способността си да се адаптира към промените и ако то знае кога да очакваме храна, тогава то ще я смила по-добре, като по този начин позволява на метаболизма ви да се увеличи. Отново това тренира тялото да работи като машина, която не ще се забави. Ако ядете по време на случайни части на деня, тялото няма да смила храната и може да бъде претоварено с други проблеми. Ключът към успеха е, да го оставиш си да се фокусира предимно върху една функция (храносмилане). Колкото по-добър е този фокус, толкова по-добре!
Второ, изключително е важно да се ядат повече от 3 пълни хранения на ден. Тези ястия могат да се състоят от любимите ви храни, с изключение на бързото хранене. Този метод звучи странно, но работи в обратна посока на това, което повечето хора могат да си мислят. Хранене, повече от 3 пъти на ден, позволява на организма да преработи храната като цяло, което е от ключово значение. Това позволява на тялото да завърши храносмилането в една процедура. Резултатът е по-бърз метаболизъм и по-бързо изгаряне на мазнините.
Много от храните в ежедневието са многократно обработвани и са много трудни за храносмилането. Тъй като това е очевидно, когато хората ядат, има голяма вероятност да не се усвояват храната напълно. Това е една от основните причини, поради които толкова много хора страдат от запек и подуване.
Приемете храносмилателната си система като запушен канал. Той задържа част от храната, която не се абсорбира и забавя храносмилането на новата храна, която постъпва в него. Част от нея също се наслагва и затруднява още повече процеса. Това е една от основните причини до увеличаване за напълняването. Забавя се обмяната на веществата и се увеличават коремните мазнини. По този начин храносмилателната система е запушена и трябва да бъде бъде освободена.
Отново можете да решите този проблем, като се храните повече от 3 пъти на ден и така да помогнете на храна да се преработва регулярно и бързо. Когато се храните често и с богати на фибри източници, храната преминава през чревния тракт и почиства от несмляна храна. Така ще се почисти и вашата храносмилателна система , ще подобрите метаболизма и ще изгаряте много мазнини в същото време! Тази техника работи добре!
Чрез комбиниране на определен график с този метод, консумацията на повече от 3 пълни хранения на ден, когато се прилагат правилно, помага на организма да работи на „автопилот“ и изгаря мазнини!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft