Лесни рецепти за кавърма

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Лесни рецепти за кавърма
27961

Кавармата е българско ястие, печено на фурна в гювечета. Най-често то съдържа месо (свинско и / или пилешко, агнешко), лук, чубрица, чушки, пипер, сол.При бесарабските българи от Украйна и Молдова се приготвя по коренно различен начин. Както и да е, тук предлагаме различни вариации на кавърма, с различни по вид меса. Ето ги рецептите:

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft