Мария Игнатова се развежда с Нойзи, връща се при Рачков!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Мария Игнатова се развежда с Нойзи, връща се при Рачков!
202776
Мария Игнатова се развежда с Нойзи, връща се при Рачков!

Това не е турски сериал, това вече е абсолютен цирк, та да не кажем фиаско... Мария Игнатова и Ивайло Цветков - Нойзи са в развод и това е потвърдено официално.

Явно след като първоначалното заслепение и химия са отминали, Игнатова си е дала сметка за какъв човек се е омъжила и побърза да коригира грешката си.

Както знаем, тя не само прибра Нойзи в бащината си къща, но и беше основният източник на доходи за двамата. А докато тя се грижи за всичко, в това число и домакинството, то мъжлето й не спираше да философства, да се прави на супер интелектуален и да лежи на дивана. Е, така не става... поне не и задълго.

Резилът с шофирането му в пияно състояние и ареста са били капката, от която чашата на търпението на Мария е преляла и хоп - тя тегли чертата. Не това обаче е нещото, което шокира всички, а новината, че Игнатова се е върнала при Димитър Рачков.

Да, да, добре прочетохте. Някогашните влюбени отново са влюбени и поднесли бомбастичната вест на ошашавените си колеги от медията. Сега двамата отново ще са водещи на "Господари на ефира", което се завръща и отново ще са двойка в живота.

"Това беше най-голямата бомба от доста време насам", коментират техни колеги.

Източник: Crimesbg.com

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft