Мощен Меркурий влезе в знака Водолей: ОВЕН, мощен финансов подем, ВЕЗНИ, преместване или закупуване на дом!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Мощен Меркурий влезе в знака Водолей: ОВЕН, мощен финансов подем, ВЕЗНИ, преместване или закупуване на дом!
58189
Мощен Меркурий влезе в знака Водолей: ОВЕН, мощен финансов подем, ВЕЗНИ, преместване или закупуване на дом!

Меркурий влиза в знака Водолей  от 16 януари - 3 февруари 2020 г. 

Когато Меркурий е във Водолей, ние сме гладни за знания и отворени за нови и оригинални идеи. Започваме да мислим различно и извън стандартите, а мисленето ни става по-прогресивно и обективно. Нашите модели на комуникация и мисъл са спонтанни, донякъде фрагментирани и либерални. Това е време, когато изобретателното мислене е в разгара си.

Овен

Сега е моментът да бъдете твърди и да поемете отговорност. Независимо дали това е професионално или сте шеф на собствения ви живот.

Този период бележи голяма стъпка напред във вземането на решения, които ви поставят на мястото на водача. Ако искате да създадете автобиография или да откриете нов бизнес, това е месецът. Отделете време, за да седнете и да изберете пътеки, които изпълняват и ви позволяват да водите. Ако можете да излезете със структуриран и организиран план за изпълнение на вашите цели, очаквайте те да се проявят още през март тази година. Домът и семейството може да са горещи теми в средата на месеца. Емоционално може да се окажете по-чувствителни от обикновено. Приятелите ще предоставят допълнителна необходима подкрепа. 

Телец

Може да се проведат сериозни разговори по отношение на планирането на образованието. Продължаващо образование, официално или неформално, ако е предпочитано. Особено ако търсите да получите нов лиценз или сертификат от някакъв вид, работата може да предостави възможности за пътуване. За тези от вас, които търсят да планират пътувания за свободното време, сега е подходящото време. Може да отидете някъде март / април 2020 г. или в края на годината. Внимавайте за правни спорове и проблеми с публикуването от някакъв вид. Може да се сблъскате с някакво забавяне и в двата отдела. 

Близнаци

Какво цените? Доволни ли сте от вашата банкова сметка? Това вероятно са въпроси, върху които медитирате този период. Фокусът става върху напредването и научаването, че двама понякога са по-добри от един. Част от това да се научиш да вярваш на партньор е да водиш тези сложни финансови разговори. Възможности като тези са там, където се изгражда доверие. Изготвянето на план за постигане на финансовите ви цели този месец е отлично. Споделете всякакви идеи със съпруг / а или бизнес партньор, за да видите всякакви слепи петна. Може да се изненадате колко са готови да ви помогнат. Данъците, изплащането на дълга или заемите може да са ви на ум. Справете се с всички допълнителни разходи сега. Очаквайте хубав финансов подем през март. 

Рак

Вие и романтичният партньор се намирате на една и съща страница този период за житейските цели. Понякога, за да сме в хармония, трябва да се срещнем с другите по средата. Независимо дали става въпрос за бъдещи семейни планове или по-добра комуникация, вие израствате през този период.  Истината е, че партньорът ви вероятно изпитва трудности да поеме отговорност за своя дял от нещата. Вашата работа е да се придвижите напред с оптимизъм и грижа за себе си и да се доверите на тях. 

Лъв

Очаквайте неочакваното по всякакъв начин и форма. Ако установите, че сте емоционално натоварени или се борите, ще трябва да направите корекции в графика или здравословния си режим. Вероятно, това е към по-добро и ще подчертае необходимостта от грижа. Важно е този месец да си вземете почивка и адекватен сън. Вашите мечти и интуиция трябва да бъдат много активни. Ако вашият работен график е този, който се променя или измества работата ви, вашите емоции могат да бъдат объркани. Намерете време за попълване на празнините във вашия график с медитация и внимателност. Започнете да планирате седмиците си, търсете баланс. 

Дева

Приятелите вероятно ще ви зарадват с добри новини. Някои може да имат деца или да имат значителни постижения. Тази добра новина ще внесе усмивка на лицето ви и ще ви накара да се почувствате по особен начин. През тази година влиятелните хора започват да навлизат в живота ви, което ви помага да се съсредоточите върху житейските си цели и мечти. Създадените нови приятелства вероятно ще донесат късмет. Творчеството, радостта и запознанствата са горещи теми. Хората в ангажирани отношения може да обмислят да предприемат следващи стъпки или да обмислят да имат деца. Тези, които са на свободна професия, вероятно ще просперират през тази година. Вашата работа е да избирате радост във всички ситуации, когато е възможно. 

Везни

Цялата трудна работа за миналата година е на път да има смисъл. Емоционално сте на много по-различно място. По-силен и по-концентриран си от всякога. Семейният и домашен живот може да се променят. Някои от вас се преместват скоро, докато други търсят да закупят дом и да пуснат корени. Независимо от плановете си за дома, те вероятно ще вървят по-гладко, отколкото бихте могли да си представите между сега и пролетта, за тези промени. Но засега работата не спира. Може да се почувствате предизвикателни да жонглирате домашни и работни задължения. Направете всичко възможно да намерите щастливо равновесие. Запознанствата са положителни през целия месец, както и новите творчески проекти. 

Скорпион

Това е месец, който изисква голяма доза умствена сила и фокус. Транспортът, превозните средства и комуникацията са горещи теми. Внимавайте, когато пътувате, и не бързайте. Този период се предпочитат писането, договорите и пътуванията на къси разстояния. Може да се окажете изгубени в шум от имейли и текстови съобщения. Възможно е да има проблеми с електрониката.  Ако се окажете разочаровани от член на семейството, поемете дъх и отстъпете назад. Нещо се променя в начина, по който избирате да общувате. Ставате все по-обичащи и търпеливи.

Стрелец

Това вероятно ще бъде месец, в който ще забележите някои значителни финансови промени. След няколко дълги години Сатурн се готви да разхлаби финансовия си сектор, точно когато Юпитер се движи. Разходът може да е по-голям от обичайния този месец или може би се възстановявате от яростно пазаруване. Ще бъдете възнаградени за изплащане на нещата в пълен размер и постигане на напредък със спестявания. Независимо от това, бонусите и допълнителните доходи вероятно скоро ще ви проправят път. Някои могат да наложат по-високи такси за лични услуги, докато други получават повишения след прегледите в края на годината.  Ако играете с картите си правилно, ще вдигнете височината на летвата за годината. 

Козирог

Значителни промени се случват във вас и вашите взаимоотношения. Ако отделните взаимоотношения са провели своя ход, те ще се разкрият. Хората в ангажирани отношения могат да водят смислени разговори или да намерят себе си, че преминават към по-сериозни фази. Докато растете и се развивате, така се развиват и отношенията ви с другите. Прекарали сте много време в работа върху себе си и еволюирайки в сегашното си състояние на съществуване.Ако е време да направите промени или актуализации на вашия външен вид или личен стил, може да откриете това да се случи точно през този период. 

Водолей

Направете всичко възможно да обърнете голямо внимание на вашето здраве този месец. Вероятно ще намерите промени в диетата или физическата си форма ще ви помогне да намалите стреса и просто да се почувствате по-добре като цяло. Има вероятни нарушения на съня или стрес, които водят до неправилно хранене. Идентифицирайте и откажете лошите навици; сега е най-доброто време. Имате подкрепа от Космоса, за да ги замените с по-здравословни начини. 

Риби

Вашият романтичен живот е на път да се обърне към по-добро. Това ще се проведе във вашия истински сектор любов и творчество. Това кара всичко да свети и да се почувствате радостно. Тези от вас, които искат да изпълнят или дебютират нещо креативно, в средата на периода, са зрелищни. Това е изключително плодородно време, така че за тези от вас, които искат да разширят семейството си или да се свържат повече с децата, се наслаждавайте. Вашите надежди и мечти може да се развиват. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft