Пъстър калейдоскоп от най-ярките багри на лятото - качество, с което няма компромис:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Пъстър калейдоскоп от най-ярките багри на лятото - качество, с което няма компромис:
924
Пъстър калейдоскоп от най-ярките багри на лятото - качество, с което няма компромис:

Лятото е сезонът, който ни поднася в изобилие най-прекрасните дарове на природата - хрупкави краставички, сочни, целунати от слънцето домати, опияняващи с аромата си ягоди, ярко зелени тиквички... Само си представете калейдоскопа от багри, който представляват всички тези чудесни плодове и зеленчуци - как да не му се прииска на човек да пренесе този рог на изобилието у дома си?

Понякога само видът на свежите зеленчуци на щанда може да те вдъхнови час по-скоро да създадеш някое кулинарно вълшебство или просто да им се порадваш, като сътвориш от тях прекрасен естествен натюрморт в купа! 

За съжаление живеем във времена, когато качеството на това, което ядем, постоянно се поставя под съмнение.

Да не говорим за факта, че голяма част от плодовете и зеленчуците, които се предлагат у нас, често пъти дори не са родно производство. Освен, ако човек няма баба на село, която да изпраща кошници с пресни плодове и зеленчуци, просто няма как да знаем със сигурност, че това, което попада на трапезата ни е наистина здравословно.

плодове и зеленчуци в кошница 

Именно тази гаранция за качество е залегнала в идеята зад кампанията "BILLA Градини", която вече 5-та поредна година се грижи на българския пазар да попада само най-добрата селекция от плодове и зеленчуци, при това произведени у нас. Идеята за "BILLA Градини" води началото си от 2014 година, а резултатът е ползотворно сътрудничество с над 30 български производители, които отглеждат продукция с доказано качество за българския пазар. Съвместно с производителите, експертите на BILLA контролират качеството на продукцията от момента на засаждането, през опаковането, до попадането ѝ на щандовете в магазините. А, както знаем, добрият контрол е гарант за добро качество.

BILLA градини

В рамките на кампанията "BILLA Градини" клиентите на магазини BILLA ежедневно могат да избират измежду целия богат асортимент от изцяло български плодове и зеленчуци, произведени с грижа и любов в над 150-те градини, оранжерии и лозя, които са част от проекта "BILLA Градини". Качеството и свежестта на продукцията на щандовете в магазините се контролират отговорно на всеки час от експертите на BILLA, така че крайният потребител да получи  вкусни и свежи плодове и зеленчуци на трапезата си.

И все пак, как може да сме наистина сигурни, че това, което купуваме, отговаря на всички необходими изисквания? Като гарант за качеството на продукцията от BILLA са разработили и специална Програма за намаляване на пестицидите. Ежеседмични лабораторни изследвания, провеждани от акредитирани лаборатории, осигуряват необходимия контрол на качеството - в крайна сметка по-ниското (или нулево) остатъчно ниво на пестициди означават повече здраве за крайния потребител, а и по-чиста природа. Отговорният подход към здравето е нещо, с което в BILLA не правят компромис.

Повече за това, как се изследват нивата на пестицидите, както и какво точно означават лабораторните резултати, можете да прочетете на www.billa.bg.

банер Билла градини

За нас като крайни потребители остава само удоволствието да отнесем у дома си отгледаните с грижа свежи плодове и зеленчуци на "BILLA Градини" и да ги споделим с хората, които обичаме!

Желаем ви прекрасно и вкусно лято с плодовете и зеленчуците от "BILLA Градини"!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft