Съпругът ми винаги е със свекъра ми и свекърва ми, само спи с мен: Всеки момент ще раждам, а той дори не ми обръща внимание!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Съпругът ми винаги е със свекъра ми и свекърва ми, само спи с мен: Всеки момент ще раждам, а той дори не ми обръща внимание!
36240
Източник: За Жената
Снимков материал: Pixabay
Съпругът ми винаги е със свекъра ми и свекърва ми, само спи с мен: Всеки момент ще раждам, а той дори не ми обръща внимание!

Изповед на млада жена, която е жертва на непоносимо съжителство със свекърва , свекър  и съпруг, който изглежда е продължил да живее с тях, вместо със съпругата си

Когато младите двойки решат да заживеят заедно, често е много логична идеята синът или дъщерята да приемат предложението на родителите си да живеят при тях или да си изградят апартамент на отделен етаж от семейната къща.

Когато се нанесат, всичко е цветя и рози, до момента, в който животът на "съквартирантите" се превръща в ад. Най-потърпевш е току-що присъединилият се към семейството, както в случая с бременната снаха , която анонимно се обърна за съвет към групата „Тайните на мама“ във Фейсбук.

„Само някой да ме изслуша, ще ми стане по-лесно.

Омъжена съм от една година, омъжих се за мъж, с когото имах връзка малко по-малко от две години, сега съм на 24 и съм бременна. Исках да започнем да живеем под наем, защото имах работа, а след това да започнем да строим собствена къща. Той се противопостави и каза, че в къщата на родителите му има място за нас двамата и ние ще строим апартамент на партера, а техният ще остане на първия етаж“, започва изповедта си тя, след което продължава:

„Съгласих се, въпреки че техните бяха против мен в самото начало на връзката и дълго време се опитваха да ни разделят, защото аз нямам висше образование, а явно това е, което хората ценят. „Те смятаха, че не съм достойна за техния син“.

"Изчакай сине, поработи по професията си"

Тя се вбесява и от факта, че на сина им, съпруга й, казали да не бърза и да не прави нищо, а да чака да си намери работа по професията си. Снахата била на мнение, че е по-добре да върши всяка работа, за която има възможност, а освен това да търси по-добра работа, за която е образован.

„Той все още предпочита да слуша мама и татко. Ето, ние още живеем от парите, които получихме за сватбата. Той изобщо не търси работа, а е станал слуга на баща си. Той непрекъснато трябва да прави нещо за баща си, който не изпитва друго, освен периодичен нервен срив. Едва тогава мъж ми идва при мен и се оплаква, че не може повече да търпи насилието на баща си. „По-късно този гняв отново изчезва и той продължава както преди“, описва тя. В цялата тази история, казва тя, тя преминава през истински ад. Свекърва и свекърът се месят във всичко, а тя търпи колкото може.

Мълчанието е злато

„Никога не съм искала да кажа и дума срещу родителите му, защото родителите ми ме възпитаха да бъда тиха и да пазя всичко за себе си в името на мира в къщата. Но аз съм бременна и всеки ден съм под стрес, най ме е страх за детето. Свекървата и свекърът не спират да ни се бъркат в отношенията, той е с тях 99,9 процента от времето, само спи с мен. Трябва да се грижа за бременността, но все пак готвя, а той закусва, обядва и вечеря с баща си и майка си и разбира се, пие кафе с тях. Щом отвори очи, дори не казва добро утро, а излиза от къщи“, описва още огорчената жена.

И сякаш това бреме не е достатъчно за тази млада бременна, чиято надежда за красив брак бавно се стопява, сега свекърът й е казал, че и старите му родители ще дойдат да живеят при тях на приземния етаж.

„Никой нищо не ме попита, само баща му дойде да ми каже, че бабата и дядото трябва да дойдат при нас, защото са стари, болни и немощни. И съпругът ми не каза нито дума за това. Оттогава съпругът ми не говори с мен, защото просто мълчах, когато ми казаха това. Вече не издържам психически, а трябва да раждам след месец. Нито общувам с него, нито имам подкрепата му сега, когато имам най-голяма нужда“, оплака се тя.

Получила е много съвети да се измъкне от тази токсична среда, но казва, че просто няма къде да отиде.

— Точно сега няма къде да се върна. Как мога да предпазя бебето и себе си от прекомерния стрес, на който съм изложена всеки ден? Само бременността ме държи жива и ми дава сили да продължа“, завършва отчаяният вик за помощ на бременната снаха, която не се е чувствала щастлива и ден под покрива на свекърва и свекъра си.

Последователите на групата я съветват да напусне тази къща. „Що за хора са тези, които съзнателно разрушават нечий брак, а той всеки ден го позволява?“.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft