Хороскопът на Анджела Пърл за май 2019-Щастие в любовта и успехи с шансове за нови доходи за 5 зодии

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскопът на Анджела Пърл за май 2019-Щастие в любовта и успехи с шансове за нови доходи за 5 зодии
14703
Хороскопът на Анджела Пърл за май 2019-Щастие в любовта и успехи с шансове за нови доходи за 5 зодии

Астрологът Анджела Пърл разказва кой ще бъде щастлив, кой ще бъде здрав и късметлия, и кой по-добре да води скромен и умерен начин на живот.

Анджела Пърл е почетен гост на международни астрологически конференции в Австралия, САЩ и Великобритания. И най-важното - нейните положителни прогнози се сбъдват и помагат на много хора! Тази красива жена с право може да се нарече най-известния и обичан астролог и таролог на нашите читатели.

 

Хороскоп за май 2019 от Анджела Пърл 

Хороскоп за май 2019 за всяка от зодиите .

Използвайте препоръките, за да ви донесат само позитиви всеки ден!

Овен
Месецът ще бъде интензивен и приятен. И така, че всичко ще бъде както искате, научете се да планирате времето и да контролирате себе си, дори когато е много трудно.
На активните Оввни, още от първите дни на май любовта ще ги понесе на крилата си и романтиката, както и дългоочакваното вътрешно състояние на мир, спокойствие и хармония ще обземат представителите на тази огнена зодия. Всичко, свързано с отношенията, ще бъде страхотно!

 

Телец
През май представители на знака ще успеят нежно, но сигурно да насочат ситуацията на работното място в своя полза. Ако ви се предлагат допълнителни отговорности - смело ги поемайте, това е обещаващо. У дома се грижете за комфорта - това е отлична причина да се установи мир в семейството. Една опасност - не започвайте да съжалявате за себе си!
Не забравяйте да създадете навик за позитивно мислене. Опитайте всеки ден да правите нещо хубаво за себе си и за другите. И не забравяйте да се усмихвате, тогава определено ще имате всичко перфектно на всички фронтове!

 

Близнаци
Май месец ще бъде щастлив за устойчивите Близнаци, повече отколкото за другите знаци на зодиака. А това само по себе си е чудесно.
Май е време на чудеса за вас! Ще бъдете много популярни. Ако желаете, можете да прекарате целия месец в безкрайно забавление. Между другото, вероятно е този месец да отидете на дългоочакваната ваканция.

 

Рак
Нова работа, която дълго време сте търсили, дългоочаквано пътуване или придобиване на ценно нещо, което отлагате за дълго време, всичко ще свърши работа.
От финансова гледна точка ще има добро движение: нови източници на доход или просто неочаквано количество пари от нищото. Така че какво да кажем за парите през май, не можете да се притеснявате.

 

Лъв
Лъвовете през май началото на нещо ново, това са нови възможности и събития, които ще преобърнат живота ви с главата надолу.
В момента имате голям шанс да промените всичко, което не ви харесва. Също така е много важно да бъдете внимателни и да проследявате обратната връзка. Тогава резултатите от май просто ще са чудесни.

 

Дева
През вай месец 2019 ще имате пълна свобода на действие! Само се опитайте се да не се влюбвате, защото ще бъде изпълнено с последствия, за които не сте готови.
През май се чувствате здрави и енергични, Девите трябва да следват мярката във всичко. Вашето тяло ще бъде много чувствително към продукти с ниско качество, което може да доведе до хранителни отравяния. Затова трябва да внимавате при хранене. Опитайте се да планирате режима си така, че да има често, но на малки порции.

 

Везни
От средата на май Венера - планетата на любовта - ще донесе приятни моменти в живота на Везни. Купидон кръжи над вас, но ако се държите зле, ще получите наказание под формата на нерешителност от втората половина.
Май е подходящият момент за почивка, още преди началото на активия сезон! Ще има много сила и енергия и вашата привлекателност ще разбие всички рекорди, а това трябва да се използва.

 

Скорпион

За да не ви дразни безгрижното и мързеливо състояние на самите вас Скорпиони, помислете как да се забавлявате. Всичко ще е добре-От пикник до кино. Бъдете силни, защото трудното търсене на съгласие с другите приключва. Скоро в къщата на Скорпион най-накрая ще царува взаимната любов.
И това е най-доброто време за духовна практика, отидете на йога или отидете на църква и се молете за всички добри неща, които ви се случват. Такива действия в крайна сметка ще ви доведат до състояние на вътрешен мир и хармония.

 

Стрелец
Стрелец, подобно на всички огнени знаци, не обича да коригира стари грешки, защото е много по-забавно да се правят нови. Но сега има шанс да се премахнат последиците от някакъв грешен избор и да се изградят взаимоотношения с онези, които някога случайно или умишлено сте обидили. Рядка възможност, така че не забравяйте да се възползвате от нея!
Чувствате се в добра форма и ще можете да се отдадете на почивка. Стрелец е голям любител на разходките и дейностите на открито.

 

Козирог

Май ще бъде плодотворен за Козирозите, когато трябва да докажете своята компетентност във всички житейски ситуации. Не се притес,нявайт е, ще ! Ако се научите да решавате незабавно проблемите бързо и без паника, ще станете още по-силни и по-устойчиви.
От средата на месеца, Козирог го очакват приятни срещи, може би дори съдбовни, които, вероятно, ще израснат от прост роман в нещо много по-голямо.

 


Водолей
През май вече Водолей е толкова нетърпелив за промяна и нови усещания, че любимите хора могат да пострадат от това нетърпение. Повярвайте, роднините ви не са виновни за нищо. Не бъдете сурови и не бързайте. Вземете под внимание мненията и интересите на другите. При вземането на решения се ръководете от съображения за здрав разум.
Обичайните схеми понякога си струва да се променят и трансформират в нова реалност. Не се придържайте към старите, скоро ще можете да се обърнете в цялата си слава, особено ако се покажете като силен и стабилен човек.

 

Риби
Рибите не трябва да позволяват проблемите на работното място да ги затрупват. Започнатите дейности или проекти ще доведат до пълен успех едва през септември. Честно изпълнявайте задълженията си. Очаквайт големи постижения в професионалната сфера през този период.
Възможно е да направите няколко малки крачки назад, но ще продължите смело напред. Подготовете се за нов скок напред. Особена опасност има в любовта, която може случайно да ви отклони то пътя и да обърка всички възхитителни планове. Дръжте ума си бистър!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft