Хороскоп за утре 30 септември-РИБИ Действайте енергично, ВОДОЛЕЙ Многостранен успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 30 септември-РИБИ Действайте енергично, ВОДОЛЕЙ Многостранен успех
24379
Хороскоп за утре 30 септември-РИБИ  Действайте енергично, ВОДОЛЕЙ  Многостранен успех

ОВЕН
Добри условия за напредък
С подходящи аргументи и с приветливо поведение ще впечатлявате аудиторията, без да се натоварвате емоционално. Успех и напрежение е кратката формулировка за сряда.

Ситуацията не предоставя добри възможности за реализация на цели чрез административни структури, въпреки че повечето Овни ще са активни в обществените среди. В службата кавги. Сполука в бизнеса и за делово преговарящите от знака.

ТЕЛЕЦ
Успехи и кавги
Има реална опасност да разпилеете енергията си за дреболии. Може би си поставяте прекалено много задачи. Сряда ще е успешна за Телците, но спокойствието ще е далеч от мнозина. При осъществяване на ангажиментите си е наложително да сте внимателни, защото ще възникнат остри спорове, които ще прераснат в кавги. Враговете ви са твърде амбициозни хора, и ще направят всичко възможно да ви навредят.

БЛИЗНАЦИ
Трудности, напрежение но и успехи
Някои от вас недооценяват подкрепата, която ви се предлага. Колкото по-рано установите предимствата, толкова по-добре за вас. Доста труден и напрегнат ден, който не ви лишава от сполука в личен и делови план, на ще е много нервен, и определено подчертава, че предстоят промени. Развитието на последните ще зависи предимно от нивото на взаимоотношенията с околните. Овладявайте нервите си по-ефективно.

РАК
Реализация в пълнота
Благоприятен ден за тези, които се занимават с бизнес. Сигурно е, че в служебен план вашите конкуренти, или по-точно – врагове, ще се опитат чрез злодейство да ви навредят, но потенциалът ви да се справите с тях е твърде мощен. Ще ги отстраните от пътя си, и ще осъществите намеренията си в пълнота. Късметът ви през този ден е ярък.  

ЛЪВ
Проявете активност
Трудолюбието и позитивното ви мислене ще запазят тенденцията на добрите развития около вас. Най-значителната препоръка за вашия успех е да действате активно по целите си. Възникват влияния, които предразполагат към разсейване и загуба на време, а това ще се отрази негативно върху успеха ви. Чрез изразителна конкуренция ще привлечете влиянията, които ще ви осигурят сполуката. 

ДЕВА
Затруднения
Време е да наложите ред в мислите си, хаоса, който ви владее ви причинява щети. Явно е, че разногласията не отминават и представителите на Дева през този ден. За разлика от родените в останалите знаци, вашите възможности да овладеете и ограничите набиращите скорост кавги, са доста големи. Сполуката в бизнеса ще е затруднена, но при повече активност е достижима.

ВЕЗНИ 
Чудесни възможности
Вътрешен порив ще ви кара да търсите близостта на хора, които до сега са стояли в периферията на контактите ви. Сряда е от много добрите дни за реализация на делови и лични цели. Не би бил ползотворен за провеждане на преговори. Другото неприятно влияние се свързава а с противоречията. Не се подавайте на провокации, които ви тласкат към кавги. Ще са много остри и са абсолютно противопоказни.

СКОРПИОН 
Превъзходен шанс
За да имате успешен ден, ще ви се наложи отрано да организирате делата си и да работите концентрирано върху всяка част от работата си. Много добър ден със значими показатели за превъзходен личен успех. Постиженията може да обхващат и въпроси от делово естество, но не в пряк смисъл на осъществена професионална продукция, а по отношение на разговори за цели, които ще реализирате в близко бъдеще. Късметът ви днес е много силен.

СТРЕЛЕЦ 
Овладейте емоциите
Смело и с хъс ще навлезете в бизнес, който е нов за вас. Имате опит в новите дейности, ще се справите и сега. Този ден разкрива добри възможности пред Стрелците относно реализацията на целите, но е съмнително, че преобладаващата част от зодията ще се възползват от шанса си. Нервността ви е твърде висока, а в такива случаи диктуват емоциите. Владейте се, не разрушавайте основата на която сте стъпили.            

КОЗИРОГ
Сполучливи преговори и контакти
Усилията ви изглежда са повече от предвидените, но за това пък ще получите приходи, които ще надминат очакваното. При Козирозите също се очертават много напрегнати моменти, които лесно биха предизвикали спорове и кавги, защото преобладаващата част от родените в зодията са емоционално нестабилни. Просто не участвайте в такива, а насочете енергията си в деловия сектор, в преговорите и контактите

ВОДОЛЕЙ 
Многостранен успех
Днес ще ви се наложи да промените плановете си, тъй като едва ли срещате нужното съдействие, за да ги осъществите. Просперитетът на Водолеите в сряда е ясно подчертан. Обхваща личния план, осъществяването на деловите задачи и относно реализацията на парични печалби. Невъзможно е да осъществят намеренията си онези от зодията, които ще разчитат на помощта на влиятелен човек. Ще ви лъже.         
 
РИБИ 
Действайте енергично
Срещайки подкрепата на околните, ще се разгърнете в много посоки, окрилени от добрите взаимоотношения. За вашата делова, финансова и лична реализация в сряда, не е необходимо да спазвате някакви предварителни условия. Разчитайте на собствени възможности и действайте енергично. Вяло и незадоволително ще преминат обществените контакти и тези с влиятелни личности. С тях не си губете времето.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft