Хороскоп за утре 31 март-СКОРПИОН Позитивизъм и успехи, ЛЪВ Сполучлив ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 31 март-СКОРПИОН Позитивизъм и успехи, ЛЪВ Сполучлив ден
9135
Хороскоп за утре 31 март-СКОРПИОН Позитивизъм и успехи, ЛЪВ Сполучлив ден

Вторник е ден, през който успешно ще постигнете всички намислени цели. Ще успеете да осъществите важни за вас контакти с хора, които могат да са полезни за бъдещето ви.

Вечерта ви очаква интересна информация.

ОВЕН
Реализация на целите
В добро настроение ще преминете през днешния ден, вслушвайки се във всичко, което има отношение към вас. Като изключим някои персонални драми, притесняващи някой от представителите на зодията, вторник е успешен за осъществяване на поставените цели. Вероятността да се заемете с отстраняването на споменатите неудобства е значителна. Онези, които ще го сторят, ще постигнат очаквания ефект. 

ТЕЛЕЦ
Подновена комуникация
Подтиквани от смели решения ще пристъпите към изпълнение на плановете, без да търсите нечие мнение. Напрегнати, прекалено превъзбъдени и доста недоволни от чужд коментар ще са доста Телци през настоящаия вторник. Авторите на въпросните квалификации ще се опитат да ги разпространят в общественото пространство, но усилията им ще останат напразни. Като развитие за реализация на вашите делови намерения денят е благоприятен и надежден. 

БЛИЗНАЦИ
Ново познанство
Проявете толерантност към колегите за да си осигурите подходяща работна атмосфера. Прекрасни новини, абсолютна реализация на заплануваното, благоприятни контакти в обществените среди и сполука при осъществяване на цели от делово и бизнес естество. През този ден възниква само един проблем. Става въпрос за домашни неуредици и противоречия, които неминуемо ще прераснат в сериозен конфликт. 

РАК
Настъпват промени
Творчески порив събужда у вас желание да работите по осъществяване на скритите си желания. Динамични действия по въпроси от делово естество ще облагодетелстват онези от зодията, чиято активност в неделния ден ще е насочена в материалната сфера. В някои случаи, обикновено при сделки с недвижим имот, е наложително пътуване. За друга група от делово настроените са характерни контактите в обществените среди, които най-често се провеждат за съвместни ангажименти през идващите делнични дни. 

ЛЪВ
Сполучлив ден
Отстоявайте твърдо позициите си и не допускайте вмешателство в личните ви планове. Ако Лъвовете се заемат с реализацията на въпроси от лично естество, вторник ще е особено ползотворен. Успех ви предстои във всичко, което има отношение единствено и само до личността ви. Тук не влизат контакти с партньори от деловия сектор. Провеждането им ще е тягостно и мъчително, освен че ще предизвика силно нервно напрежение.

ДЕВА
Активност
Въпроси от делови характер ще изместят посоката на притесненията ви днес. След провеждането на належащи делови контакти голяма част от Девите ще се амбицират докрай за конкретни действия. Тази целеустременост е похвална, но всяка стъпка, която възнамерявате да осъществите, следва да бъде прецизно обмислена. Огромна е вероятността да останете измамени или ситуацията да се преиначи по такъв начин, че в крайна сметка вие да се окажете отговорни за действията на ваши партньори или съдружници.

ВЕЗНИ
Реални постижения
Ще се включите във времето и навреме ще приключите започната задача, още повече, че имате финансова изгода от това. Везните вече са в нов етап от развитието си, който безусловно ще разкрие достатъчно нови възможности. Не бързайте с реализацията си в едно или друго направление, колкото и да ви изглеждат примамливи някои предложения. Вторник е доста благоприятен за делови ангажименти, но ако считате, че не сте готови, не се заемайте. 

СКОРПИОН
Позитивизъм и успехи
Занимават ви професионалните ви дела и не мислите за почивка, но е важно да отделите време и за отпускане. Много приятен, вторник дава информация за три направления при Скорпионите - домашен уют и задоволство от почивния ден, пътуване и ангажименти в материалната сфера, които носят печалби. Всеки естествено ще се насочи към онова, от което има най-голяма нужда. Някои от зодията - обикновено предпочитащите домашното спокойствие, ще са прекалено критични.

СТРЕЛЕЦ
Не спорете
Нова възможност за професионална реализация или пък началото на интимна връзка, ще вълнуват повечето от представителните на зодията. Добро справяне с въпроси от материално естество, шанс за парични печалби и за успешно партньорско взаимодействие, но неудобен ден за преговори и за пътуване. В общи линии вторник ви носи успехи от материален тип, но не е препоръчителна за разрешаване на спорни въпроси, тъй като днес не ви липсва агресивна настройка.

КОЗИРОГ
Леко напрежение
Пониженията тонус се отразява на здравето и общителността ви. Доста експанзивни, Козирозите са далеч от спокойствието във вторник, макар че не е трудно да си го набавят. Това може да се получи по пътя на вътрешната стабилизация. Прекалено голямо внимание обръщате на различните външни явления, клюки и злословия, което е доказателство за липсата на вътрешен баланс. Голяма част от представителите на зодията са в състояние на постоянно очакване.

ВОДОЛЕЙ
Преговори
Ще се опитате да наваксате изоставането си от предишните дни. Напрегнат и неудобен, вторник ще създаде неприятности на голяма част от Водолеите. В момента мнозина от зодията се намират в центъра на динамични събития, които предизвикват огорчения, душевни болки, кризисни ситуации със значително присъствие и конфликти. В контактите от делови или любовен тип ви предстоят трудни разговори, а в някои случаи срещите се оказват невъзможни.

РИБИ
Нервност
Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. По подобие на Водолеите, и за вас този ден се оказва доста напрегнат. Едни от Рибите ще се насочат към контакти с партньори от деловите или обществените сфери, които предполагат постигане на споразумение по даден въпрос. До такъв момент едва ли ще се достигне, защото възникват странични фактори, които ще се окажат пречка. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft