Хороскоп за утре 8 април-ВОДОЛЕЙ Успехи, КОЗИРОГ Добър шанс, ВЕЗНИ Печалби

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 8 април-ВОДОЛЕЙ Успехи, КОЗИРОГ Добър шанс, ВЕЗНИ Печалби
12343
Хороскоп за утре 8 април-ВОДОЛЕЙ Успехи, КОЗИРОГ Добър шанс, ВЕЗНИ Печалби

ОВЕН
Успех чрез партньорство
В професионален план ще работите, за да се доближите до най-добрите в кариерата и това ви подтиква да дадете всичко от себе си. За да сте сигурни в успеха си в предстоящ проект, разширете информацията си, като се консултирате с подходящите хора.

Реализацията на емоционални цели е сигурна за Овните днес, но това определение далеч не се потвърждава за ваата делова и социална изява, където се очертават материални загуби, а за мнозина от зодията и здравословни проблеми.

ТЕЛЕЦ
Повишете вниманието
Овладейте емоциите, страстите и желанията си. Денят, в който навлизате ще ви донесе повече романтични преживявания. Моментът през който преминавате не е лесен, а това налага да действате честно, правомерно и с повишено внимание,, като трябва и да не прибързвате. Не спазвате ли стриктно тези безусловно наложени съдбовни изисквания, вероятността за успешна реализация на целите рязко ще се понижи.

БЛИЗНАЦИ
Доверявайте се на собствения си усет
Стараете се да сте изрядни в работата си и днес това ще ви се отдава с лекота. Възможно е да почувствате раздразнение от нечие изказване по ваш адрес. Вашият шанс за успех е силен, но ако решите да послушате „мъдрите” съвети и препоръки на хора от обкръжението ви – ще сгрешите тотално, и вместо успех и сполука, ще последват нерви и загуби. Внимавайте! Периодът е специфичен. Може да последва както добро, така и лошо!

РАК
Навременна подкрепа
Денят ще донесе очакваните развития за личните ви връзки и делата ви. Работете спокойно, за да не си създадете сами проблемите. В момента повечето Раци имат необходимост от подкрепа, и ще я намерят в лицето на стар, предан приятел. Считано от днес, в продължение на два месеца, следва да укрепвате и стабилизирате позициите си. Несъмнено ще успеете чрез споменатата подкрепа от ваш стар и предан приятел.

ЛЪВ
Успех, но и проблеми
Повече време ще отделите на себе си и нуждите си, оставяйки другите на тях самите. Ще бъдете поставени пред избор на възможности, съдба ви дава шанс да направите най-доброто, на което сте способни. Неприятната страна на вторник се свързва с ядовете и кавгите, които ще ви притесняват в деловите среди,а положителните събития се отнасят до новините с надеждна информация, засягаща финансовите ви възможности, и позицията ви в обществените среди. 

ДЕВА
Овладейте агресивността си
Осъзнато и с желание ще дадете простор на вродената си находчивост. Ще бъдете в добро настроение и ще се радвате на взаимни чувства с близките ви. Ако Девите предпочетат да се налагат над другите чрез агресивно поведение и заплахи  – а в много случаи ще е точно така, загубите им са сигурни. Четвъртък е денят, който ви предоставя чудесни възможности за успех. Овладейте негативното си предразположение и работете за успеха си.

ВЕЗНИ
Печалби
Навременните ви съвети и предложения ще променят в градивна посока развития, касаещи общи действия. Отнесете се с доверие към човека до себе си, заедно обмисляйте и планирайте бъдещите си ходове. Мобилизирайте те се за осъществяване на целите, към които сте се насочили. Разчитайте на себе си, и не се предоверявайте някому, защото ще последват загуби, които ще ви изненадат неприятно. Обществените среди са добър периметър за разгръщане на способностите. 

СКОРПИОН
Укрепване
Заемате се с очаквани промени. Момента е подходящ за нововъведения. С колегите и партньорите бъдете толерантни. Не се щадете на работното място. Този ден е доста тежък за Скорпионите, и по всичко личи, че ярко лошият период, продължил две години, приключва в събота, а неделя е ново начало за вас. Символиката е много силна, защото намеква на представителите на знака, че им предстои възкресение – пълно възстановяване!

СТРЕЛЕЦ
Ползотворна стратегия
Радвате се на завидно разбирателство на работното място днес. Този ден е благоприятен във всяко едно отношение. Печеливш ход от ваша страна ще ви изведе на предни позиции и ще ви донесе значителни приходи. Ярко благоприятен ден от гледна точка на демонстрираната от ваша страна печеливша стратегия, ползите от която ще настъпят през по-късен етап. Като дневни събития четвъртък не е приятен, защото носи материални загуби, и се характеризира с подли противникови удари.

КОЗИРОГ
Добър шанс
Разчетите ви за време, сили и работа са обективни и ще свършите с всичко, което предвиждате днес. Очаква ви доста работа днес, затова постарайте се отрано да бъдете организирани и да не позволявате на случайни хора да ви занимават с неща, които не ви интересуват. За вашата материална и финансова реализация четвъртък е благоприятен. Поради здравословна недостатъчност или липса на концентрация, денят ще е напрегнат за мнозина, но няма да пропуснете добрите си възможности. 

ВОДОЛЕЙ
Успехи
Обновени и стилни, ще се покажете в нова светлина на светско събиране. Перспективите ви за делова активност са доста добри за това не се колебайте при оползотворяването им. Успехът на Водолеите в четвъртък е безспорен, но не може да не се отбележат и деловите ситуации, при които поради лъжи и нечестни взаимоотношения ще настъпят загуби или ще има разминаване с благоприятни възможности. Повечето Водолеи ще реализират ярко емоционални контакти.

РИБИ 
Пазете се от измами
Излишно си създавате напрежение, като се грижите за проблемите на околните. Захващате се с нещо, което смятате че ще ви донесе реални успехи. Днес Рибите не бива да пропускат нищо съществено от полезрението си, за да не станат жертви на измама. Тази вероятност не е изразителна в дневната характеристика, но присъства. Шансът ви за делови успех е много силен и ще неутрализира неприятните лоши влияния. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft