2021 г. по славянския календар - Годината на Кукуригащия петел

вход през zajenata.bg
За Жената
2021 г. по славянския календар - Годината на Кукуригащия петел
10724
2021 г. по славянския календар - Годината на Кукуригащия петел

2021 г. в славянския календар трябва да премине под ръководството на пеещия петел. Популярните вярвания ще ви подскажат каква ще бъде годината, как да заобиколите проблемите в различни области на живота и да привлечете успеха.

Славянският хороскоп включва шестнадесет тотемни животни. Петелът е четиринадесети поред. 2021 г.

обещава да бъде до известна степен непредсказуема - това ще се отрази негативно на финансовата страна на живота. От друга страна, в такъв момент много хора очакват положителни промени в най-внезапните области.

Финанси и работа през 2021г

Крещящият петел е покровител на всички творчески личности. Това ще бъде идеалната година за всеки, който започва кариера в творческата сфера или се стреми значително да увеличи доходите си. Не се страхувайте да вземате големи решения. В годината на Петела интуицията на хората се засилва, така че в трудни ситуации си струва да се разчита на нея.

Що се отнася до харченето на пари, можете от време на време да се поглезите с нови дрехи. Промяната в имиджа ще повлияе положително на самочувствието и успеха както в бизнеса, така и в любовта. Можете да инвестирате в придобиване на нови знания и емоции. Петелът обича, когато хората си подаряват подаръци, така че не пестете от подаръци за близки.

Любов и взаимоотношения според славянския календар

Експерти на уебсайта dailyhoro.ru отбелязват, че 2021 г. ще бъде идеалното време за тези, които търсят любов. Това тотемно животно ще даде самочувствие на всеки, който иска да намери сродна душа. Времето е подходящо за романтика и нови запознанства. Можете да флиртувате и да се насладите на кратка и страстна връзка.

Някои проблеми могат да очакват хора, които са били заедно от много години. Трябва непрекъснато да сте между скала и наковалня - опитвайки се да се справите с работата и връзките, излизащи извън контрол. Следователно в любовта и приятелството се нуждаете от много търпение и искреност. Хората ще се чувстват фалшиви и претенциозни, така че трябва да се настроите на честност и откритост. Тогава други ще се свържат с вас.

Настроение и здраве в годината на пеещия Петел

Важно е да отделите време за всичко. Почивката и работата трябва да са в пълна хармония. По-добре е да планирате ваканция в началото на лятото, късната есен или ранната пролет. Настроение и здравословни проблеми могат да се очакват както за неактивни хора, така и за типични работохолици. Запомнете правилото за баланса.

Важно е да се разделите навреме с ненужни неща. Провеждайте одит в къщата възможно най-често, така че различните боклуци да не отровят енергията. Тази година според славянския календар ще бъде отправна точка за нов, по-позитивен и жизнен живот. Просто трябва да сте готови за промени. Не се страхувайте да ги срещнете по пътя си и ги приемайте като желанието на Вселената да помогне.

За много хора това ще бъде стресиращо време, в което понякога ще трябва да се заемем с трудни задачи или да се срещнем с хора, които ни дразнят. Струва си да използвате по-често специални физически упражнения за облекчаване на стреса . Май 2021 г. на Петела ще ви донесе много радост и ще ви помогне да постигнете страхотни резултати във всички области.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft