3 са начините лесно да разберете, че половинката ви кръшка

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
3 са начините лесно да разберете, че половинката ви кръшка
4002
3 са начините лесно да разберете, че половинката ви кръшка

Предателството от страна на половинката ни обаче може да бъде уловено още в началния етап. Оказа се, че има точно три признака, които издават, че човекът до нас ни мами.

Най-често първите признаци, чрез които можете да разберете, че половинката ви крие нещо, е паролата на телефона, която е внимателно скрита от вас.

Не казваме, че човек не трябва да има и лично пространство, но замислете се какво пък толкова трябва да крие от вас, че да слага парола, която да не знаете. В крайна сметка, ако нямате какво да криете, тогава паролите са безполезни. 

Но не бива да отивате твърде далеч. За някои хора това е психологически момент. Можете да помолите любимия човек да сподели паролата с вас и заедно да разгледате каквото ви интересува. Така всички съмнения ще изчезнат… или пък ще се докажат – знае ли човек.

Втората аларма, за която трябва да следите са постоянни закъснения след края на работния ден. Но отново си струва да оцените рационално ситуацията въз основа на реалностите, в които живеете. Интересувайте се какво се случва с половинката ви извън дома: на работа, с приятели и т.н., и защо се налага да закъснява толкова. 

Друг знак, че нещо може да не е ок във връзката ви е ако човекът до вас изведнъж се промени и започне да прави неща, които доскоро не е правил. Например започнал е да ходи (по свое желание) често до магазина, да изхвърля боклук или пък излиза „Ей, тъй – да подиша чист въздух и да се разходи“. 

Преди обаче да набедите половинката, че изневерява е по-добре да седнете и да поговорите с цел да разберете защо навиците му са се променили. Може да има проблеми, които не иска да сподели с вас или пък просто търси нови хоризонти, нови хобита и дейности. 

Преди обаче да се паникьосате и да решите, че човекът до вас ви изневерява е добре да се сетите, че всички сме хора и постоянно се променяме.

Единственият сигурен начин за това да имате пълно доверие на половинката е да общувате, да си вярвате и да споделяте.

Ако все пак има изневяра в една връзка, то по-добре я прекъснете – триъгълникът винаги носи бели и страдание за всички, които са в него, а често пъти и на много други невинни „жертви“ (като деца, роднини, приятели и т.н.). 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft