Евтина рецепта за Пиле по еврейски - само така го готвя вече! Бързо и много вкусно, сосът е чуден:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Евтина рецепта за Пиле по еврейски - само така го готвя вече! Бързо и много вкусно, сосът е чуден:
Евтина рецепта за Пиле по еврейски - само така го готвя вече! Бързо и много вкусно, сосът е чуден:
21294
Евтина рецепта за Пиле по еврейски - само така го готвя вече! Бързо и много вкусно, сосът е чуден:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Една от най-вкусните рецепти, благодарение на която пилето става сочно и крехко, приготвя се просто и бързо и върви добре с всякакви гарнитури. Пиле по еврейски - най-лесната и евтина рецепта, с която да си оближете пръстите, а тайната е в специалния сос.

За приготвянето му ще ви трябват следните съставки:

пиле по еврейски

Пиле по еврейски

Продукти:

1 цяло пиле (може само бутчета)

3 глави лук

2 с.л. растително масло

1/2 ч.л. сода

сол, черен пипер, подправки на вкус

Приготвяне:

Нарежете пилето на порционни парчета или просто купете само бутчета или крила.

Запържете до златисто кафяво в тиган с малко растително масло.

Запържете лука в тиган, предварително нарязан на тънки полумесеци.

5 минути преди края на пърженето на лука го поръсете със сода и запържете, докато придобие красив, златист цвят и се появи сок, превръщайки лука в сос.

Поставете в тигана парчетата пиле, разбъркайте. Покрийте и оставете да къкри 30 минути, като разбърквате от време на време.

пиле в тиган

Сочното, крехко месо благодарение на лучения сос, се съчетава добре с различни гарнитури от ориз, картофи. 

Да ви е сладко!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft