Кои са най-добрите храни за горещите дни

вход през zajenata.bg
37595
Патладжан
Диня Краставица Плуот Цвекло Патладжан Домати Тиквички Червен берикс Чушки

Патладжан

Патладжан

Този лилав зеленчук, който можете да сготвите по най-различни начини, е източник на калий, манган, фибри, витамин С, В6, фолиева киселина, магнезий, молибден и ниацин. С него можете да намалите холестерола си. Една порция от него съдържа 35 калории, 9 грама въглехидрати и 2грама фибри.

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Здраве
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft