Пилешки гърди с фолио-Когато са полуготови, махам фолиото и пълня с кашкавал, яйца и запичам-ИЗлапват ги за минути!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Пилешки гърди с фолио-Когато са полуготови, махам фолиото и пълня с кашкавал, яйца и запичам-ИЗлапват ги за минути!
Пилешки гърди с фолио-Когато са полуготови, махам фолиото и пълня с кашкавал, яйца и...
5913
Пилешки гърди с фолио-Когато са полуготови, махам фолиото и пълня с кашкавал, яйца и запичам-ИЗлапват ги за минути!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

За да приготвя сочно пилешко филе със златиста коричка, трябваше да сложа фолио вътре!

Съставки:

  • пилешко филе - 3 бр.
  • яйца - 3 бр.
  • кашкавал - 75 г
  • твърд кашкавал - 50 г
  • магданоз, сол, черен пипер

Процес на готвене:

  • Изплакнете и подсушете филетата с хартиени кърпи.
  • Нарежете ги така, че совалката със страните да излезе - за да може да се напълни.
  • Разстелете парчета фолио вътре. Посолявате е слагате пипер на всяка "совалка", натривате с подправките и запържвае до златисто кафяво в тиган.
  • Вземете форма за печене, намажете я с олио и разпределете совалките, като първо отстраните фолиото.
  • Кашкавал се нарязва на малки кубчета и се смесва с нарязани зеленчуци и яйце.
  • Напълнете филето с пълнеж, поставете между краищата на клечката за зъби, за да не се затваря месото по време на печене.
  • Печете 10 минути на 200 градуса.
  • Извадете, извадете клечките за зъби, счупете по едно яйце във всяка "совалка" и го поръсете с настърган кашкавал.
  • Върнете във фурната за още 5 минути.
  • При сервиране поръсете с наситнени зелени подправки и по желание нарязан чесън.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft