Превърнете обикновените кюфтета в истински шедьовър! Пъхнете ги между парчета лук и увийте в......
        
        
        
                     1 Юли 2016
                
                7344
                            какво четем
                    Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Това определено си заслужава потенето над барбекюто в жегите! Отнема само няколко минути, а когато въздухът се изпълни с неустоимия аромат, идващ от скарата, всички ще се струпат около вас.
За 4 порции вкусен пълнен лук ще ви трябват:
- 4 големи глави лук
- 5 гъби , нарязани на кубчета
- 3 супени лъжици нарязан магданоз
- 1 кг смляно говеждо месо
- 1 чаена лъжичка кетчуп
- 3 супени лъжици соев сос
- 1 супена лъжица тръстикова захар
- 3 супени лъжици барбекю сос
- 3 супени лъжици галета
- 20 резена бекон

- Разделете всяка глава лук в центъра и махнете вътрешните слоеве, като отделите 2-те най-крайни парчета настрана. Направете това четири пъти, така че да получите 8 външни парчета.
- Нарежете на малки парчета останалия лук и гъбите. Добавете тези две съставки заедно с всички останали (с изключение на бекона) в мляното говеждо месо. Объркайте добре
- Оформете от каймата четири равни по големина топки.
- Внимателно поставете всяко кюфте между два слоя лук, така че да го обвият напълно.
- Накрая увийте напълнения лук в резени бекон.
 Помогнете си с клечки за зъби! 
	Готови са за скарата, но внимавайте да не ги поставите директно върху дървените въглища. Намажете с малко барбекю сос! Изпечете лука за около 40 минути и точно преди сервиране го поставете директно върху въглищата, за да стане беконът супер хрупкав!  
                Разнообразете следващото барбекю с приятели с тази гениална рецепта! Вашите гости със сигурност ще бъдат впечатлени. Добър апетит!
Редактор: Петя Иванова
                
                
            Новини
                            Новини
                                                                                                Мода
                            Мода
                                                                                                Звезди
                            Звезди
                                                                                                Начин на живот
                            Начин на живот
                                                                                                Диети
                            Диети
                                                                                                Красота
                            Красота
                                                                                                                                още
                                    Любов
                                    
                                    Любов
                                                                                                                                                                        Здраве
                                    
                                    Здраве
                                                                                                                                                                        Родители
                                    
                                    Родители
                                                                        Коментари
                

 
                                            
                                        




 
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                        







