Мъж реши на майтап да си направи тест за бременност - тази шега спаси живота му:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Мъж реши на майтап да си направи тест за бременност - тази шега спаси живота му:
21249
Мъж реши на майтап да си направи тест за бременност - тази шега спаси живота му:

Понякога правим шеги с другите, които ни излизат солено. В случая, за който ще ви разкажем, обаче, тази шега промени завинаги живота на един мъж и го спаси от смърт.

Потребител на Reddit публикува забавна снимка, на която негов приятел показва положителен тест за бременност , който си е направил у дома.

Следват безкрайни остроумни коментари. Над хиляда.

Всичко се променя, когато един от участниците в дискусията пише: „Ако това е вярно, тогава трябва да отидете в клиника, за да се тествате за рак на тестисите. Напълно съм сериозен. Прочетете в Google". 

А след това още един: “Трябва да се обърнете към онколог. Кажете му, че сте направили тест за бременност, но се е оказало, че е положителен".

Както се оказва, тези потребители са спасили живота на човека. Мъжът разказал на приятеля си за коментарите. Той все пак послушал съветите и направил необходимите изследвания. Лекарите открили малък тумор в ранен стадий .

Журналистката Ейми Ошир решава да разкаже на света повече за този инцидент.

тест за бременност

Както е известно, принципът на тестовете за бременност е да се провери наличието на човешки хорионгонадотропин (hCG), който се синтезира, когато жената очаква дете. Той се произвежда в плацентата. 

положителен тест за бременнност

Д-р Франк Родригес, специалист по онкология, потвърди, че хормонът може да присъства и при някои форми на рак, включително на тестисите. Той отбеляза, че този вид рак е доста рядък - само при 5 от 100 хиляди души годишно.

лекар-онколог

Средната възраст на мъжете, страдащи от това заболяване, е 40 години, но болестта може да се появи и при 25-годишните. Според статистиката, повече от 90% от мъжете с такава диагноза са успешно излекувани, независимо от стадия.

мъж прави джогинг

Както можете да видите, забавната в началото история придобива съвсем различен нюанс. Неочакваният експеримент на мъжа и забавната снимка на неговия приятел реално му спасяват живота.

Ако считате тази информация за полезна, моля, споделете я с приятелите си.

Дай твоята оценка:
4 от 5 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft