Наръчник за мъже: 9 неща, които жените казват

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Наръчник за мъже: 9 неща, които жените казват
8437
Наръчник за мъже: 9 неща, които жените казват

 

 

 

Жената е деликатно цвете, красиво, изящно създание.Тя не е като нищо, което сте срещали преди, затова е и доста логично, че не разбирате всичко, което ви казва. Нали така? Е добре момчета, ето някои полезни съвети и за вас! Продължавайте да четете, защото смятам да ви издам някои интересни неща, които жените всъщност казват, надявайки се да се научите да ги разшифровате.

 

1.

Изглеждам ли дебела?

Вижте, момчета-това е въпрос-уловка, на който няма правилен отговор! Ако кажете „Не“, ще бъдете обвинени в лъжа, ако не дай си боже, решите да говорите с разума си, повече неприятности ще си навлечете. Не казвайте, повтарям Не казвайте „Е скъпа, напоследък ядеш доста бонбони“, защото рискувате да прекарате следващите няколко часа в обяснения, че я обичате и всъщност не сте искали да кажете, че е дебела.

2. Нищо

„Нищо“ обикновено е „Нещо“ и то често има нещо общо с вас.Най-вероятно нещо сте объркали, или сте пропуснали нещо важно и искрено се надявам това да не е било рождения й ден, или годишнина. На първия етап от „нищото“,настроението лесно може да се поправи-всичко, което трябва да направите е да си спомните бързо какво сте пропуснали и да намерите оправдателно обяснение за това. Ако си позволите да пренебрегнете „нищото“, рискувате да си навлечете големи неприятности в следващите дни и може да очаквате „нищо“ за обяд и вечеря,докато накрая разберете какво е това „нищо“ и поправите.нещата.

3. Как изглеждам?

С този въпрос се предполага, че трябва да забележите нещо.Не мога да ви кажа какво, може да е всичко- нови обувки, нова рокля, нова прическа. Е, ще трябва да направите едно „бързо сканиране“,знаете как, така както оглеждате другите момичета, когато сте с нас! Ние не очакваме да забелязвате всичко, но се нуждаем от вашето внимание. Ние знаем, че винаги изглеждаме добре, но вие трябва да го отбелязвате. „чудесно“ не се приема за отговор.

4 Можеш ли...?

Да, можеш! Вижте, ние често ползваме тези учтиви начина да кажем, че имаме нужда от нещо и го искаме веднага! „Можеш ли да купиш на път за вкъщи кофичка мляко?“ „Можеш ли да поправиш сушоара?“,“Можеш ли...“.Отказът да дадете положителен отговор, най-вероятно ще я постави в настроение,което тя би описала с „нищо“

5. Пет минути

В нашата вселена 5 минути може да продължат от половин час до два часа. 5 минути е точно времето, което ни е нужно, за да се приготвим да излезем, ако ни чакате, намираме се на 5 минути от мястото на срещата, повечето от разговорите ни продължават 5 минути, рядко се задържаме в магазина повече от 5 минути.Не е наша вината, че по различен начин отбелязваме времето!

6. Прави каквото искаш

Нашият начин е по-добър, но няма значение, ще направим нещата както ти искаш този път, но имай късмет, проклетата ти идея да се провали, ще ти припомням цял месец „Казах ли ти!“

7. Хубаво!

„Предавам се!“. Това е дума, която се използва, ако не отстъпвате и продължавате да настоявате за това, за което сте решили. Това е нейния последен опит да ви накара да промените решението си, защото „Нищо“ настроението, ще последва скоро. Тя ще ви прокълне, планът ви да не успее, но не се притеснявайте, с „Казах ли ти!“ малко ще се разведри

8. Няма значение.

Това „Няма значение“ е свързано с „Нищо“, което означава проблем за вас! „Как смееш да постъпваш така!“ не е толкова страшно като „Няма значение“ Трябва бързо да разберете грешката си и да я поправите възможно най-скоро! Ако постъпвате така, както ви казва, но в края на краищата резултатът не е толкова добър, колкото сте очаквали, „няма значение“, означава, че е доволна да опитате да направите най-доброто!

9. Да, бихме могли да постъпим така...

Не, това не означава, че идеята ви просто страхотна и няма търпение да я осъществи. Това вероятно е най-лошата идея, когато сте имали и тя просто търси подходящ начин да ви го каже. Така че ако чувствате, че тя има още какво да ви каже, не я прекъсвайте с „Чудесно, мила, знаех си че ще ти хареса!“

 

Ето това е „наръчникът“, който е само началото и със сигурност може да бъде продължен с други интересни ситуации.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft