Уважавани учени твърдят-Най-красиви са хората с тази кръвна група

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Уважавани учени твърдят-Най-красиви са хората с тази кръвна група
1832
Уважавани учени твърдят-Най-красиви са хората с тази кръвна група

Екип от учени от Германия проведе проучване, в процеса на което попаднаха на изключително шокиращи резултати. Те изучиха личните качества на хората и привлекателността им, присъщи на една или друга кръвна група.

Експертите достигнаха до извода, че хората от една определена кръвна група са сексуално най-привлекателни. 

Около 3 хиляди млади хора участваха в необичайното проучване.

Първоначално учените ги идентифицираха като принадлежащи към определена кръвна група, а след това участниците преминаха теста, като попълниха специални въпросници.

Данните от резултатите показаха собствениците на коя кръвна група са най-сексуално привлекателни и кои най-малко хващат окото на противоположния пол.

В резултат на проучването се оказа, че хората с първата кръвна група, а именно – 0 (нулева), са най-привлекателните в интимен план. В допълнение, тази кръвна група показва наличието на отлична воля, търпение и постоянство в постигането на поставената цел.

Интересното е, че обратното на горепосочените лица се оказаха хора с втората кръвна група, която отговаря на кръвна група А. Факт е, че те показаха най-малко сексуална привлекателност за околните. В същото време обаче те се характеризират с точност, повишено старание и изключително чувство за отговорност.

Хората с третата кръвна група, която е еквивалента на B, имат отлична адаптивност към трудни условия на живот и са най-нежните и чувствени. 

Собствениците на четвъртата кръвна група, а именно тези с кръвна група AB, се оказаха най-романтични, докато те се характеризират с лидерски качества, самочувствие, организираност и самоконтрол.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft