7 начина да свалим килограми

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
7 начина да свалим килограми
20466
7 начина да свалим килограми

 

 

 

 

 

„Ако можех само да смъкна 3 килограма, щях да съм щастлива!“ Много от нас имат по някое друго кило в повече и искат да го свалят, но нямат волята да се придържат към диети. Забързаното ежедневие и липсата на достатъчно време ни поставят в такава позиция, че лапаме бързо сандвича и продължаваме! Ето няколко начина да се опитате да свалите тези няколко килца, които все ви пречат:


 

1.

Награждавайте се

 

 

Да, съвсем сериозна съм! Поставете си междинна цел да свалите точно определено тегло и като го постигнете, си направете подарък! Купете си дреха, или нов грим, или излезте на вечеря с приятел. Направете нещо мотивиращо и забавно за вас, което ще ви ангажира и държи мотивирани за следващата крачка. Така ще видите, че е много по-лесно да се придържате към плана за отслабване


 

2. Не закусвайте непрекъснато

 

 

Трудно е да се свалят килограми, докато непрекъснато посягаме към различни закуски, затова, ако не можете да се сдържате, просто изпразнете хладилника и шкафовете от вафли, чипсове, солети, пастички и ги заменете с плодове и моркови.

 

 

3. Направете малки промени

 

 

Не е нужно да започвате да живеете само на спанак и вода,и да имате двучасово работно заседание, за това какъв напредък сте имали през изминалия ден. Макар, че ще постигнете резултати, повечето от вас нямат време да приготвят специални ястия, или да посещават фитнес всеки ден. Затова е нужно да направите някои малки промени. Когато паркирате, не е нужно колата да е точно до мястото, което посещавате, а може ида е по-далече и да използвате разстоянието, за да го изминете пеша. Ползвайте стълбите вместо асансьора. Пийте вода вмести газирани напитки. Премахнете храните, които съдържат много мазнини. Ще отнеме няколко седмици, но ви гарантирам, че резултатите ще бъдат налице.

 

 

4. Внимавайте за порциите си

 

 

Колко от вас могат да признаят, че се хранят понякога без да са гладни и да имат специална нужда от това. Колко продължават да се хранят, въпреки че са сити? Обръщайте внимание на сигналите, които тялото ви изпраща. Когато сте се нахранили, спрете да ядете повече. Бъдете сигурни, че се храните, когато сте гладни, а не когато сте уморени, тъжни, или под стрес.

 

 

5. Упражнения

 

 

Не подценявайте възможността да свалите килограми с упражнения. По-специално упражнения, които са свързани със сърцето, защото те изгарят калории. Ако не можете да отделите време за фитнес, карайте колело, или се разхождайте. Ходете пеша на работа, тичайте в парка, или с кучето си. Плувайте и се катерете, карайте ролери-това също са упражнения.

 

 

6. Пийте вода

 

 

Пийте само вода! Сигурна съм, че повечето от вас знаят това, но все пак да припомня, че пиенето на вода носи жизненост и помага да намалите теглото си. Водата помага да се отървете от мазнините. Ще имате повече сила и енергия и ще се учудите колко може да постигнете! Водата може и да не е любимата ви напитка, но е важна. Пийте не повече от 1-2 соди през уикенда, колкото да развалите монотонността от поемането на вода.

 

 

7. Бъдете уверени

 

 

Вярвайте в себе си! Бъдете сигурни, че ще свалите килограмите, които ви тормозят. Опитайте се да поддържате нивото на себеутвърждаване. Може да нямате перфектното тяло, но вие работите усърдно, за да постигнете целта си и това заслужава уважение! Трябва да се гордеете с това. Ако се чувствате удобно в тялото си и правите това, което пожелаете, то вече сте постигнали успех и следвайте пътя си.

 

Не позволявайте мисълта за отслабване да ви обсеби и да ръководи живота ви. Насочете усилията си към здравословното хранене и то да се превърне в начин на живот за вас и да го запазите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft