Взех нова рецепта за дробчета-По-вкусна от обикновено нарязани и запържени с лук- топят се в устата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Взех нова рецепта за дробчета-По-вкусна от обикновено нарязани и запържени с лук- топят се в устата
Взех нова рецепта за дробчета-По-вкусна от обикновено нарязани и запържени с лук- топят се в устата
10705
Взех нова рецепта за дробчета-По-вкусна от обикновено нарязани и запържени с лук- топят се в устата
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Наскоро бях с приятелка и тя ме почерпи с вкусна и необичайна вечеря, или по-скоро необичайна версия с дробчета. Буквално се стопи в устата! Веднага научих рецептата, която се оказа доста проста и бърза.

Когато приготвях дробчетата по този начин у дома, всички от домакинството наистина го харесваха, дори и тези, които не са фенове на карантии. Те поискаха по-често да готвя по този начин. И се зарадвах, че синът ми сега яде дробчета с удоволствие, защото са много полезни.

И така, казвам ви рецептата!

Измийте дробчетата, отрежете всички излишни жили и сложете в купата на пасатора. Ако нямате блендер, тогава в месомелачка.

Обелете  лука, нарежете на големи парчета и добавете към дробчетата. Поставете обеления чесън там.

Включете пасатора и смесете всички съставки до хомогенно състояние.

Прехвърлете в дълбок съд, сол и черен пипер.

Разбийте едно яйце.

Сега трябва да добавите овесено брашно. Пшениченого също е подходящо, но овесено е в оригиналната рецепта, защото с него ястието се оказва по-крехко и вкусно.

Просто смелете овесените ядки с помощта на същия  блендер. Изсипете в каймата и разбъркайте.

Трябва да имате доста гъсто тесто - бавно се отцежда от лъжицата.

След това добавете сода за хляб. Разбъркайте.

Изсипете растително масло в тиган, загрейте и добавете от тестото, една супена лъжица наведнъж., образувайки кюфтенца.

Пържете от едната и другата страна за 1 минута. Интензивността на огъня е малко под средната.

Поставете готовите кюфтета върху домакинска хартия, за да се отцедят от излишната мазнина.

Такива кюфтенца могат да се сервират с всякакви гарнитури и като самостоятелно ястие, както и със зеленчукова салата.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft