По-добро от кашкавал пане и баница! Панирани банички с кашкавал - ядеш и не искаш да свършва!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
По-добро от кашкавал пане и баница! Панирани банички с кашкавал - ядеш и не искаш да свършва!
По-добро от кашкавал пане и баница! Панирани банички с кашкавал - ядеш и не искаш да свършва!
11332
По-добро от кашкавал пане и баница! Панирани банички с кашкавал - ядеш и не искаш да свършва!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Представете си само - отвътре кашкавалът се топи приятно, а отвън панировката прилича на пухкав, апетитен румен омлет! Само като го чуеш и вече знаеш, че ще е мноооого вкусно. Представяме ви панирани банички с кашкавал - вкусотията, с която денят започва перфектно и ти върви така чак до вечерта.

Ето и рецептата:

Панирани банички с кашкавал

Продукти:

питки тънък арменски лаваш (може и кори за баница)

кашкавал или сирене (твърди сортове)

яйца

сол, подправки на вкус

олио (за пържене)

Приготвяне:

1. Нарежете лаваша на напречни ивици. Ако ползвате кори, разрежете ги на две по дължина.

2. Нарежете кашкавала на филийки, не по-широки от ивиците лаваш, така че да го увиете в тях около два пъти.

3. Разбийте яйцата с вилица, посолете малко (можете да добавите щипка от любимите си подправки).

4. Завийте всяка филийка кашкавал с ивица лаваш (кора за баница), потопете в яйце и запържете за 3-5 минути от двете страни в тиган със загрято олио. Пържете много бързо, за да не прегорят.

5. Поставете готовите банички в чиния, покрита с домакинска хартия, за да се отцеди мазнината.

6. Поднесете панираните банички горещи - ако се затоплят, няма да са топлкова вкусни.

Най-хубави стават със сирена от типа Гауда или Моцарела.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft