12 Февруари 2012
                
                123967
             
                            
                        
                                    
                
                                                                        Лазаня по неополинтански
                                                                                                Талятели на фурна
                                                                                                Паста с броколи 
                                                                                                Спагети Карбонара
                                                                                                Лазаня с морски дарове
                                                                                                Спагети Болонезе
                                                                                                Ризото Миланезе 
                                                                                                Рибни рулца по италиански
                                                                                                Панцанела
                                                                                                Ризото с печурки
                                                                                                Канелони
                                                                                                
                            Спагети с шунка
                                                            
                Спагети с шунка
	Продукти:
	1/2 кг спагети
	6 яйца
	1 ч.ч. мляко
	6 с.л. зехтин
	1 с.л. брашно
	2 с.л. пармезан
	200 г шунка
	сол
	черен пипер
	Време за приготвяне:
	30 минути
	Как се приготвят
	Спагетите (1/2 кг) се сваряват и отцеждат.
	В отделен съд се смесват яйцата (6 бр), зехтинът (6 с.л.), пармезанът (2 с.л.), млякото (1 ч.ч.) и брашното (1 с.л.), и се разбъркват добре. Овкусяват се със сол и пипер.
	В сгорещен дълбок тиган или тенджера се запържват лентички или кубчета шунка. Щом получат златист загар, се добавя яйчената смес. Готви се 1-2 минути, докато се затопли, и се добавят спагетите. Бърка се, докато сосът се смеси с пастата и всички аромати се смесят.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







